Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římská treska

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 6. 2011 21:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota160 040 kJ / 38 250 kcal
Bílkoviny9 000,00 g
Tuky250,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol30 000 mg
Sodík33 000 mg
Sůl80,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Fantom

8. 8. 2011 21:18

rebeka:osobně používám na co mam zrovna chuť ale nejvíc asi saturejku, myslim si že to bude dobré s jakoukoliv rybkou bez kostí;-)

rebeka

4. 8. 2011 23:50

jaké bylinky se sem hodí nejvíce:-?
moc hezky to vypadá:-K
jenom si nejsem jistá,že zrovínka tuhle rybku u nás seženu..šlo by to nahradit nějakou jinou,této podobnou:-?

mysulka

23. 6. 2011 16:51

:-p:yes::yes:

1974andrea

23. 6. 2011 08:18

Dávám bodíka za krásnou rybku,z které sálá letní pohodička:-p:yes:

Simona Skolakova

23. 6. 2011 08:12

Já bych si tak dala tuto mňmaku:-p+1:yes:

chocolate

23. 6. 2011 07:21

Krásný a nepřeplácaný recept:yes:.

Anna Kocikova

22. 6. 2011 23:33

Fantom::-OA tak to-sory:-Dnevím,jak se to píše:-Dale nemyslela jsem Fantíku teď tebe a tvé rcp-vždy mě byl dotaz od tebe zodpovězen:-8:-K:-K:-K

Jarus87

22. 6. 2011 23:18

krásný,lehký,lahodný recept,co dodat?lovu zdrav a dobrou chuť:-D:yes:

Fantom

22. 6. 2011 23:15

Anna Kocikova:Aničko pokud jsem někdy neodpověděl na dotaz tak to se moc omlouvam, snažim se odpovědět na všechny otázky;-)

Fantom

22. 6. 2011 23:12

Daniella O.:děkuji, nemám proč se urazit a jsem za to rád:yes::-), sám jsem to nevěděl, vím o ní jen to že je chuťově úžasná a když se dobře nasolí tak je to lahoda;-)

Klariska

22. 6. 2011 23:03

Óóó, jako z Intercontinentalu v dobách, kdy ještě za něco stál :yes::-K. Ještě jeden podobně lákavý a úžasně vypadající recept navíc a půjdu vyluxovat lednici.

Anna Kocikova

22. 6. 2011 22:56

Daniella O.::-8:-8stydím se,ale opravdu,beze srandy-nevěděla jsem:-O:-8Díky:-K

Daniella O.

22. 6. 2011 22:45

Anicko, cerna treska je treska tmava. Cerna se ji rika, protoze obvykle zabira na cerne navnady. Snad se Fantom neurazi, ze odpovidam za nej :-8.

Anna Kocikova

22. 6. 2011 22:35

Recept se mi hodně líbí:-p+5:yes:Ale chci se zeptat:-Oco je černá terska:-O:-?Měla jem více dotazů k předešlým rcp:-Osmůla-nebyly zodpovězeny;-):-))

Colombo65

22. 6. 2011 22:31

Ryba s parmazánem - co dodat;-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: treska černa černá treska treska recept treska na bylinkách treska černá recept černá treska recepty černá treska recept treska černá recepty treska tmavá recepty treska tmavá recept treska s pohankou treska recepty treska tmavá na grilu treska na grilu recepty cerna treska treska tmavá salát z tresky recept treska tmavá treska černá, recepty recept cerna treska

Suroviny: treska, salát římský, chléb toustový, rajče, bylinky, sůl, máslo, sýr parmazán strouhaný, citron, olej olivový

TopRecepty.cz

Římská treska

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g766