

Rychlý cizrnový salát od Pejli
Suroviny 2 porce
- Asi 300 g uvařené cizrny
- 2 kusy kyselých okurek
- 1/2 cibule
- lžíce olivového oleje
- sůl
- pepř podle potřeby
Postup přípravy receptu
Cizrnu si namočíme, nejlépe přes noc.
Pak ji cca 1 hodinu vaříme. Když je měkká, scedíme ji, necháme vychladit.
Dáme do misky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájené okurky, osolíme, opepříme a zalijeme lžící olivového oleje.
Poznámka od kuchařky
Recept mé dcery Pavly-(Pejli). Ačkoliv má v kuchyni někdy nápady k nezaplacení, narozdíl ode mne :-D, vkládání receptů nechává zásadně na mne. I foto je její.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rychlý cizrnový salát od Pejli
-
Cizrnu mám ráda a jako salátek.
-
Vypadá to na velkou dobrotu
Ještě jsem cizrnu neměla. Brzy napravím
+6
-
mňam cícer
-
Musím cizrnu vyzkoušet,ještě jsem ji neměla...pohance jsme na chuť přišli,tak cizně snad taky přijdeme
-
Cizrna se u nás taky zabydlela a kyselá okurka k tomu
-
Cizrnu můžu jakkoliv a v jednoduchosti je krása, zkusím
.
-
no vida jak baštíte zdravě
+1
-
Magdi ano, málokdy koupím cizrnu, jím to jen já, přítel ne, ale dcera musí zkusit všechno, co do doby, než tady začala chodit neznala. Bulgur, pohanku atd a moc jí to chutná.
-
Jani a chutilo ti? Že je to dobré?