Camprat
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 969 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,62 g |
Tuky | 21,70 g |
Vláknina | 14,72 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 84,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mléko musí být vařící!
U nás se zapíjel bílým kafištětem nebo domácím podmáslím. Je to velice syté a voňavé jídlo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2012 00:23
spagetka:Camprat znám,je to výborné jídlo.Jsem z Podkrkonoší.Dělávám camprat doma často.Jsme ulítlí na místní nejen bramborová jídla.Při pečení campratu těsto obracíme ,aby se utvořily "koráby"(zapečený povrch).Čím dál víc mám blíž k těmto prostým a chutným jídlům našich předků...Krkonošské recepty,ale i ty jizerské mají hodně společného.
Díky za připomenutí a těm,kdo camprat neznají,vřele doporučuju,pochutnají si.
Díky za připomenutí a těm,kdo camprat neznají,vřele doporučuju,pochutnají si.
31. 1. 2012 21:31
vypada to dobre !!urcite udelam
28. 2. 2011 13:14
Děkuju vám
žížalko normál jak je to napsané
žížalko normál jak je to napsané
28. 2. 2011 12:54
Spagi, čte se to na začátku s "c" nebo "k"? Asi "C", že?
Vypadá to lákavě, jídla z brambor jsou levná a dobrá
Vypadá to lákavě, jídla z brambor jsou levná a dobrá
28. 2. 2011 11:31
Bez masa a přece to vypadá jedle
28. 2. 2011 10:21
Název Camprat mi-jak jinak, nic neříká, ale mám dojem, že něco takového se u nás dělalo pod názvem "chudobnica". Jen si myslím, že se to peklo v pekáči a neotáčelo se to. Každopádně, zakousla bych se i do fotky, kdyby to šlo, takže plus.
27. 2. 2011 23:42
+8
27. 2. 2011 22:41
Špagetko, tak to já taky můžu a recept mám od Pepíčka Náhlovského a taky to peču. Dávám ti 7.bod
27. 2. 2011 21:19
to znám, je to dobrota
27. 2. 2011 21:07
Pekné a chutné...u nás sa tomu hovorí haruľa a neotáča sa to, jednoducho sa to upečie. Každopádne je to mlsnôtka hodná bodíka +5
27. 2. 2011 20:58
Moje babička tomu říkala litina a bylo to výborné, čeština je stejně kouzelný jazyk.Jedli jsme ji se švestkovým kompotem a bílou kávou.
27. 2. 2011 20:57
vyhlíží to dost pěkně+1
27. 2. 2011 20:51
hmm...komentáře moc nepřidávám...vlastně je tohle můj 1.ale tohle vypadá hodně dobře..určo to vyzkouším
27. 2. 2011 20:50
Špagetko to bych si dala
27. 2. 2011 20:49
Vidím to na prudko jedlé...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 18 minutami
Křupavé brambory
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 7 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 24 minutami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 29 minutami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 3 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 4 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 12 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 14 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak se čte chorizo chorizo jak se čte jidla z brambor 88paja camprata z brambor bramborová camprata jídla pepíčka náhlovského recepty jizerská směs v bramoráčku recept campart krkonošský camprlát campart campart recept krkonosská bramborova jidla do trouby špagetka recept camp recepty rodinné recepty jizerské maso s bramboráčky jak se čte chorizo jak se čte bramborový camprat recept camprat v pekáči
Suroviny: brambory, cibule, mléko, česnek, vejce, mouka hladká, sádlo, sůl
Camprat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYgR
15 názorů