Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Camprat

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

27. 2. 2011 19:43

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 969 kJ / 710 kcal
Bílkoviny39,62 g
Tuky21,70 g
Vláknina9,26 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy84,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mléko musí být vařící!

U nás se zapíjel bílým kafištětem nebo domácím podmáslím. Je to velice syté a voňavé jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Alicka

27. 2. 2012 23:23

spagetka:Camprat znám,je to výborné jídlo.Jsem z Podkrkonoší.Dělávám camprat doma často.Jsme ulítlí na místní nejen bramborová jídla.Při pečení campratu těsto obracíme ,aby se utvořily "koráby"(zapečený povrch).Čím dál víc mám blíž k těmto prostým a chutným jídlům našich předků...Krkonošské recepty,ale i ty jizerské mají hodně společného.
Díky za připomenutí a těm,kdo camprat neznají,vřele doporučuju,pochutnají si.:yes::-K

mama.maleho.vlka

31. 1. 2012 20:31

vypada to dobre !!urcite udelam

spagetka

28. 2. 2011 12:14

Děkuju vám :-K:-K
žížalko normál jak je to napsané ;-)

zizala

28. 2. 2011 11:54

Spagi, čte se to na začátku s "c" nebo "k"? Asi "C", že?
Vypadá to lákavě, jídla z brambor jsou levná a dobrá :-p:yes:

Colombo65

28. 2. 2011 10:31

Bez masa a přece to vypadá jedle ;-);-);-)

JanaDorazinova

28. 2. 2011 09:21

Název Camprat mi-jak jinak, nic neříká, ale mám dojem, že něco takového se u nás dělalo pod názvem "chudobnica". Jen si myslím, že se to peklo v pekáči a neotáčelo se to. Každopádně, zakousla bych se i do fotky, kdyby to šlo, takže plus.:yes:

eva hubova

27. 2. 2011 22:42

:-p:-p:yes:+8

Bibinka

27. 2. 2011 21:41

Špagetko, tak to já taky můžu a recept mám od Pepíčka Náhlovského a taky to peču. Dávám ti 7.bod:yes:

mysulka

27. 2. 2011 20:19

:-p to znám, je to dobrota:yes::-K

tejaja

27. 2. 2011 20:07

Pekné a chutné...u nás sa tomu hovorí haruľa a neotáča sa to, jednoducho sa to upečie. Každopádne je to mlsnôtka hodná bodíka ;-):-D:yes::yes::yes: +5

chocolate

27. 2. 2011 19:58

Moje babička tomu říkala litina a bylo to výborné, čeština je stejně kouzelný jazyk;-).Jedli jsme ji se švestkovým kompotem a bílou kávou:-p.

Fantom

27. 2. 2011 19:57

vyhlíží to dost pěkně:yes:+1

88paja

27. 2. 2011 19:51

hmm...komentáře moc nepřidávám...vlastně je tohle můj 1.:-))ale tohle vypadá hodně dobře..určo to vyzkouším :yes:

Irrena

27. 2. 2011 19:50

Špagetko to bych si dala:-p:-p:yes:

magdalenka

27. 2. 2011 19:49

Vidím to na prudko jedlé...:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se čte chorizo chorizo jak se čte jidla z brambor 88paja camprata z brambor bramborová camprata jídla pepíčka náhlovského recepty jizerská směs v bramoráčku recept campart krkonošský camprlát campart campart recept krkonosská bramborova jidla do trouby špagetka recept camp recepty rodinné recepty jizerské maso s bramboráčky jak se čte chorizo jak se čte bramborový camprat recept camprat v pekáči

Suroviny: brambory, cibule, mléko, česnek, vejce, mouka hladká, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Camprat

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nYgR