Nádivka z cukety nebo z patisonu
Nádivku z cukety doplněnou strouhanou nebo drobně pokrájenou uzeninou, můžeme podávat s bramborem, nebo jen se zeleninovým salátem. Dobře okořeněná, vonící česnekem, je dobrá teplá i studená.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 16 156 kJ / 3 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,71 g |
Tuky | 308,90 g |
Vláknina | 73,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 158,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nádivka je výborná i za studena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2020 16:19
cathleen: Ivi díkyjá jsem dnes dělala,proto jsem si toho všimla a vidíš u sýra mi to uniklo.
17. 8. 2020 16:14
Simona Skolakova: opraveno, Simčo, i u množství sýra byla chyba.
17. 8. 2020 10:45
Tento receptík je tady už dlouho,ale v surovinách stále není opraveno množství cuketyProsím moderátorky zda by opravily
6. 9. 2015 12:46
Je to další výborný recept, jak zužitkovat patizon. Jen jsem dala šunku místo špekáčků, olej jsem vynechala (nevím, jaký má význam, vůbec mi tam tedy nechyběl), a mouky a vajec jsem dala také méně. Pekla jsem na pečícím papíru. Moc nám to chutnalo
9. 9. 2012 08:46
Brabloš:no chybička se vloudila
9. 9. 2012 08:44
Tedy půl tuny patisonu se u mě v ledničce fakt nenajde.. a to jsem ten recept plánovala dělat.A i kdybych měla, za prvé by se mi to nechtělo strouhat, to bych si musela vzít týden dovolenou a za druhé by to asi 4členná rodina nespořádala.
20. 1. 2010 20:14
Míšo, myslím, že bys je klidně mohla použít. Tady jde spíš o ovonění uzeninou
20. 1. 2010 18:15
mohla by som pouzit miesto spekacikov parky? spekacky nedostanem kupit
10. 10. 2009 00:36
Přidávám fotečku naší oblíbené mňamky.
17. 7. 2008 19:13
Také máme moc rádi hlavně cuketu.
16. 7. 2008 18:30
je vynikajuca..fakt vyborna
15. 7. 2008 15:33
Tak u nás se toto peče opravdu často, je to žravé , jen dávám míň vajec a oleje, místo špekáčku šunkovej salám a místo grilovacího majoránku.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 1 hodinou
Křupavý hermelín
Přidáno před 1 hodinou
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Fit salát
Přidáno před 14 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 54 minutami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 2 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 4 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 11 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak jednoduše očistit a vydlabat patizon? Vyzkoušejte to podle videonávodu
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: recepty z patizonů patizon recepty patizony recept recepty s patizonem patizony nadivka z patizonu recept z patizonu recepty patizon recepty na patizony patizon recept úprava patizonu patizon recepty s patizony patizony recepty recept na patizon recepty z cukety recepty patizony recepty z patyzonu recept na patizony cuketova nadivka
Suroviny: cuketa, cibule, špekáček, vejce, kypřící prášek do pečiva, sýr nastrouhaný, česnek, koření grilovací, olej, sůl, pepř mletý, pažitka, petrželka, tuk, mouka
Nádivka z cukety nebo z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NN8
12 názorů