Lovecká

Suroviny 2 l

silný vývar z jeleních kostí
cibule
100 g žampiony
máslo plátek
200 g kysaná smetana
mléko
hladká mouka
bylinky
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na horký olej vložíme na kostičky krájenou cibul, orestujeme, přidáme plátky žampionů, znovu krátce orestujeme, zaprášíme moukou, znovu orestujeme a sundáme z ohně. Po chvilce zalijeme mlékem, smetanou a rozmícháme do hladka.

  2. Vývar z jelena dáme vařit, za stálého míchání do něj vlijeme směs žampionů, cibule, smetany a mléka, provaříme, dochutíme solí a zjemníme máslem. Podáváme se sekanými bylinkami a lžičkou smetany.

Poznámka od kuchařky

kdo nemá možnost z jelena ať zkusí telecí či při nejhorším hovezí

Komentáře k receptu Lovecká

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Už troubějííí na horáách jeleni!!:-D:-D:-D Ježkovy oči, kde mám vzít ty kosti, asi půjdu na lov do lesoparku!:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    Úplně tady slintám. :-p Moooc pěkná polívčička. A máš krásné fotky. :yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Z jelena nemám ani kostičku;-(, polévka vypadá výborně:yes::-p+

    Odpovědět

Tématické fráze: lovecka jatra lovecká polévka lovecká směs polévka z jelena lovecká játra recept vyvar z jelenich kosti lovecké řezy lovecká kuřecí směs recept lovecka jatra lovecké jatra směs z jelena lovecká polévka s houbami lovecka recepty lovecká směs recepty lovecka jatra recepty játra z jelena recepty na řízky z jelena recepty ze jelena recept lovecka směs recept na lovecká játra