Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

6. 3. 2011 16:36

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie11 105 kJ / 2 654 kcal
Bílkoviny140,78 g
Tuky213,37 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 7,71 g
Sůl18,70 g
Sacharidy37,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje improvizace, která se vskutku co do chuti podařila velmi!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

6. 3. 2011 16:42

Bibi, co to máš za paličku? To je z druhé strany sekáček na maso, ne? Pěkné...;-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovací jehla kovová maso se štávou masová jehla zbylé pečené maso pečené maso marinovací jehla recepty marinovací jehla masove jehly pecene veprove maso se stavou štáva z pečeného masa salám fuet marinovací jehla recept recepty na jehle masové jehle jehla maso na jehlach co je salám fuet delikatesní špízy vepřové maso na jehle recepty marinovací jehly

Suroviny: maso vepřové, slanina anglická, pórek, salám, paprika čerstvá červená, cibule, omáčka sojová, olej slunečnicový, zázvor, koření oregáno, rozmarýn, sůl

TopRecepty.cz

Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv8J