Postup přípravy
Krok 1: Filet z lososa nakrájíme na tenké plátky cca 3mm, okořeníme a pokapeme citronem.
Krok 2: Na plátek položime celé fazolky, zarolujeme, spíchneme párátkem a pečeme na másle. Podáváme jako dekoraci na hotový pokrm nebo samostatně jako jednohudky či předkrm.
Zveřejněno 21. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové kytičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE22
Moje poznámka
Lososové kytičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE22
Nejnovější recepty
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 59 minutami
Závitky z tresky tmavé na italský způsob
Přidáno před 1 hodinou
Slaný koláč s hermelínem a hruškou
Přidáno před 4 hodinami
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 16 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 22 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
matmina před 1 hodinou
Vepřové s kukuřicí, hráškem a další zeleninou
trdlo před 2 hodinami
Rizoto s lososem
Danoouch před 2 hodinami
Kuře na smetaně
Chabal před 2 hodinami
Dýňová polévka se smetanou
martiline před 2 hodinami
Kinder řezy
Pavluska75 před 2 hodinami
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Paion před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Monkrizova před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
Jan Nemec před 3 hodinami
Vanilkovo-tvarohová bábovka
mrazule před 3 hodinami
Tématické fráze:
plátky z lososa,
lososová pomazánka z dušeného lososa,
losos wellington,
předkrm z lososa,
lososový předkrm,
recept losos předkrm,
tenký plátek lososa,
lososí plátky recepty,
losos předkrmy,
luxusní pomazánka z lososa,
losos s fazolky,
losos červená řepa,
filet plátky losos předkrm,
profi recepty losos,
losos plátky koření předkrm,
recept losos červená řepa,
losos a červená řepa recept,
předkrm z losose,
profi fotky pokrmů,
předkrm losos
Suroviny:
losos,
fazolky zelené,
koření na ryby,
máslo,
citron
Komentáře (11)