Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.

Hodnocení receptu je 5,0 (114×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

24. 4. 2011 10:18

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 110 kJ / 504 kcal
Bílkoviny7,01 g
Tuky22,71 g
Vláknina10,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,30 g
Sacharidy65,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

24. 4. 2011 16:56

Co dodat k takové kráse. Sosík je úžasný a fotky 3D ;-);-);-)

majda 2

24. 4. 2011 14:56

Moc lákavé!:yes:

senky senky

24. 4. 2011 13:34

:-p:-p Dobrotka,zrovna dnes ráno jsem to v Alberťáku studovala:-D:-D Vyzkouším,fotka velmi lákavě nedietní:-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

24. 4. 2011 12:17

Ivulinko, jako vždy nádhera:-O:-*:-p

isindy isindy

24. 4. 2011 12:14

ivulinko, ivulinko, ty mi dáváš :-8:-8:-8 krkovička je na mrazáku, tak její osud je zpečetěn :-D:-D:yes::yes:

srettka

24. 4. 2011 11:26

půvabná flákotka a jak láká, svůdnice:-p:yes::yes:
p.s.luxusní foto:yes::yes:

eva hubova eva hubova

24. 4. 2011 11:05

:-p:-pnepozveš na oběd:-p:yes:+4

Bibinka Bibinka

24. 4. 2011 10:37

Ivulinko, fotka tak úžasná, že bych se ihned zakousla:-)), jinak to nemůže být, nž za 2.boda:yes:

hanahcotton hanahcotton

24. 4. 2011 10:28

:yes::yes:moc pěkné, jen ochutnat :-p:yes:+1

1 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Zapečená krkovička podle magazínu Albert

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zwjv