Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2011 16:56
Co dodat k takové kráse. Sosík je úžasný a fotky 3D
24. 4. 2011 14:56
Moc lákavé!
24. 4. 2011 13:34
Dobrotka,zrovna dnes ráno jsem to v Alberťáku studovala Vyzkouším,fotka velmi lákavě nedietní
24. 4. 2011 12:17
Ivulinko, jako vždy nádhera
24. 4. 2011 12:14
ivulinko, ivulinko, ty mi dáváš krkovička je na mrazáku, tak její osud je zpečetěn
24. 4. 2011 11:26
půvabná flákotka a jak láká, svůdnice
p.s.luxusní foto
p.s.luxusní foto
24. 4. 2011 11:05
nepozveš na oběd+4
24. 4. 2011 10:37
Ivulinko, fotka tak úžasná, že bych se ihned zakousla, jinak to nemůže být, nž za 2.boda
24. 4. 2011 10:28
moc pěkné, jen ochutnat +1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 14 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 46 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 52 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 3 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 6 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 7 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Další recepty
Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
69 názorů