Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rumcajsův kapr na marmeládě

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 6. 2011 10:17

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 402 kJ / 1 769 kcal
Bílkoviny21,40 g
Tuky130,00 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy103,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Opět nevím přesně, odkud recept pochází, ale rozhodně to není nic pro ty, co nemají v oblibě chuť sladko-kyselo-slanou.

Třeba se mezi vámi najde někdo, kdo vyzkouší a dodá foto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 6. 2011 17:45

Anna Kocikova: musít dát receptu plus za foto. vypadá skvěle. Možná přehodnotím názor..na vyzkoušení;-)

chevy

19. 6. 2011 17:36

Anna Kocikova: Ani děkuji za moc pěkné foto:yes: Mně vůbec nevadí, že to není kapřík a jsem ráda, že chutnalo.:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 6. 2011 14:06

Jelikož k vaření velice ráda používám svou domácí rybízovou marmeládu,včera jsem tento zajímavý receptík vyzkoušela;-)Použila jsem jen trošinku jiné suroviny:-)V obchodě měli mraženého kapra a hodně velkého,tak jsem koupila lisované filety,u nás kapříka jím jen já:-/Manžel má na mandle alergii,tak je většinou v jídle nahrazuji slunečnicovými loupanými semínky-použila jsem i zde.Jinak jsem se držela surovin i postupu vaření a s výsledkem jsme byli moc spokojeni:yes:Díky za príma recept:-pza který posílám+2 bodík a jestli nevadí,že na fotce není kapr a mandle,tak přidávám i foto:-)Není problém odstranit;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2011 15:27

zizala: Kapr na černo mne teda taky nezlákal, nějak se mi nelíbila už příprava. Já mám ráda ryby přírodně opečené, ne vařené a mám dojem, že tam se to nějak vařilo:-/, musela bych se kouknout.;-)
http://www.toprecepty.cz/recept/201-kapr-na-cerno/
jojo, nepletu se;-)

1974andrea 1974andrea

15. 6. 2011 14:12

zizala:Kapra na černo jsem právě jednou ochutnala a dodnes si tu chuť vybavuju:-((. Každý máme jiné chutě,ale kombinaci masa a ovoce mám také ráda.

zizala zizala (moderátorka)

15. 6. 2011 13:44

1974andrea: Třeba drůbeží maso s ovocem máme rádi, k rybě mi to nějak nejde, ale je pravda, že kapr načerno je slavný starodávný recept a naši předci měli dobré recepty:yes: Nezbývá než vyzkoušet :-)

1974andrea 1974andrea

15. 6. 2011 13:35

Z těch ingrediencí bych si představila dort navrchu s kaprem v Ramcajsovo čepici:-)) Ale ne,dělám si srandu,ovšem mě by na maso nasladko nezlákali. Sorry

zizala zizala (moderátorka)

15. 6. 2011 12:26

Tak rybu nasladko jsem ještě neměla odvahu vyzkoušet. Kdysi mě někdo zradil od kapra načerno. Už jsem pokukovala i po tom medovém od Jany R. No, ukládám si oba recepty a možná na ně někdy tu odvahu dostanu ;-)

Klariska Klariska

15. 6. 2011 11:38

Gůglila jsem a našla jsem recept asi 10x pod stejným názvem, ale to se někdo šeredně spletl, protože u Rumcajsů kapra připravovali úplně jinak http://www.stripky.cz/1329-vanoce-u-rumcajse.html ;-).

chevy

15. 6. 2011 11:25

Klariska: Já když někde něco dobrého jím, vyptám si recept, ale většinou si nepoznačím, kdo mi ho dal:-/ Dostala jsem ho s tímto názvem:-K

Klariska Klariska

15. 6. 2011 11:19

Podle názvu jsem v receptu čekala cibuli a feferonky (jako v pikantním salátu Rumcajs), ale rozhodně ne hrozinky a mandle. Proto se ptám, proč Rumcajsův kapr? :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2011 11:06

chevy: No, proč ne!! Ten můj kapr včera byl na medu a taky byl skvělý:-p

chevy

15. 6. 2011 11:02

Simona Kucerova: Sama jsem ho ještě nevařila, ale ochutnala. :-p Měl příjemnou chuť. S tím focením je to u mě na...:-((

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 6. 2011 10:53

Chevy a ty jsi recept nevyzkoušela???:-O:-Onebo nemáš možnost fotografovat,tak proto vyzýváš k vyzkoušení???;-)

Vítej na topkách ať se ti tu líbí;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr přírodně kapr na kyselo kapr recept rumcajsův salát pečený kapr v troubě mražený kapr rumcajsuv filet z kapra kapr na sladko dort kapr mražený kapr recepty kapr na sladko kyselo medový rumcajsův jídlo pro rumcajse mražený kapr recept kapr na kyselo recept kapry na kyselo recept recepty na kapra kapr na ovoci recept na runcajze mraženého kapr

Suroviny: kapr, máslo, mandle, rozinky, marmeláda rybízová, víno červené, šťáva citronová, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rumcajsův kapr na marmeládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YVQn