Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 074 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,74 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 58,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAVG
Moje poznámka
Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAVG
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí yakitori
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 17 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 17 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 2 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 4 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 4 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 5 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 9 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 9 hodinami
Tématické fráze:
vařené uzené,
varene uzené maso recepty,
vařené uzené maso,
jak dlouho se vaří uzene maso,
vařené uzené maso recept,
uzené maso s bramborovou kaší,
uzené s kaší,
vařená uzená krkovice,
uzené maso s kaší,
jak dlouho se vaří uzené,
uzené maso vařené,
uzená krkovice vařená,
vařená uzená kýta,
vařená uzená krkovička,
jak dlouho vařit uzené maso,
uzené maso a jeho vaření,
vařená krkovice,
uzená krkovice s kaší,
uzene varene,
vařené uzené maso s bramborovou kaší
Suroviny:
krkovice uzená,
brambory,
máslo,
česnek,
mléko,
sůl,
máslo,
okurky sterilované,
cibulka jarní,
hořčice dijonská,
olej olivový
Komentáře (20)
Po přečtení pár komentářů si nechci kazit stávající perfektní náladu a jelikož už sem nechodím tak často, prosím jen Adrejku, aby recept nemazala, protože moje prvotina to není a její nadšení z vaření obdivuji, já recept nevymyslela, ale zaujal mne svou jednoduchostí a proto jsem ho přidala sem na Topky.
Možná můj recept zatím nikdo nevařil, ale mě chutnal, jinak bych si nedovolila ho zveřejnit
Co se týče bodů, s tím jsem se již vyrovnala a vypovídá to o systému celých Topek
Další věc - můj recept asi jediný! podobný jsem nepřidávala já a je zvláštní, že rozpoutal tolika diskusí na obou stranách, když jiné recepty jsou po desítkách jen např. s jiným použitým kořením nebo ten nejbáječnější recept v názvu
Možná je víc lidiček, jako já, co vaří s láskou a nemusí sklízet tolika ovací...
Hezký večer všem
A nic nemazat, tohle jsou jen 2 podobné recepty a kolik jich je u jiných?
za krásný, nevšední recept a lákavé foto posílám bod
Dělám to někdy tak, že celou paličku nahoře trochu seřezanou dám do trouby upéct, až lehce zhnědne, sloupnu a šup s ním do kaše.
Je to ale zdlouhavé, tento recept je trochu jiný, rychlejší.
Jak píšeš, česnek štiplavější, ale i takto to máme rádi.
Můj tatínek si téměř každý den ráno nakrájel čerstvý česnek na chleba s máslem, nebo sádlem, takže česnek má u mé rodiny své čestné místo v kuchyni
A až to budeš příště tvořit, zkus na suché pánvi ten česnek osmahnout i se slupkami. Až zhnědnou, je to hotové. Česnek lehce ze slupky vymáčkneš, rozmáčkneš na kašičku a do brambor s tím. Takhle ztratí česnek štiplavost a naopak česneková chuť se tím "probudí".
A šup tam s bodem.