Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 927 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,72 g |
Tuky | 43,46 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 49,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Moje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
LuciLucie před 17 minutami
Kuře pečené v zelenině
trepka před 1 hodinou
Moje řízky naruby
Pecula před 1 hodinou
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 9 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 9 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 12 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 12 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
hovězí plátky recept,
provensálské hovězí,
hovězí plátek,
hovezí na provensálském koření,
provensalsky platek,
hovězí na platky,
hovězí plátky recepty,
hovězí recepty,
provensálske recepty,
hovezi s provensalskym korenim,
hovězí plátky z kýty,
recepty z hovězího masa,
hovezi kyta platky,
hovězí plátky s provensálským kořením,
lehke hovezi recepty,
hovězí plátek recept,
provensálské koření recepty,
recept z hovezího,
recept hovězí plátky
Suroviny:
plátek hovězí,
cibule,
rajče,
žampiony sterilované,
sůl,
pepř bílý mletý,
koření provensálské,
olej,
mouka hladká,
hořčice dijonská,
vývar
Komentáře (20)
Jirholu
Rebeko nejsou nové, jen je občas používám, když už mě "nebaví" bílé