Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vrabci v hrsti

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

9. 9. 2011 16:45

Suroviny

Porce: 2 - 3 (celkem 12 ks)

Nutriční hodnoty

Energie6 590 kJ / 1 575 kcal
Bílkoviny7,98 g
Tuky168,17 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy6,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Uvedené množství surovin bohatě stačí na 3 porce, ale je to tak moc dobré, že jsme to zblajzli ve dvou:-)

http://recepty-od-sofie.webnode.cz/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

bofinka

30. 5. 2017 06:33

Paul Sulc: hungarian white pepper / paprika

tejaja

30. 5. 2017 06:16

Paul Sulc: Aj u nás sa používa pojem biela paprika. Je to paprika dlhá, špicatá, veľmi svetlej žltej farby. http://www.poctivyfarmar.sk/eshop/e-958-paprika-bi... Pojem žltá paprika sa používa na papriku sýtej žltej farby , hrubostennej, a nie špicatej.

Paul Sulc

30. 5. 2017 05:15

Nevadilo by vam napsat, co to je to staroceske koreni? Zkaza kucharstvi jsou tyto pitome nazvy ruznych smesi, profi kuchari je urcite nepouzivaji. A take jsem v zivote nevidel bile paprikyl Znam zelene, cervene, zlute, dokonce i oranzove, ale bilou papriku jsem v zivpte jeste nevidel.

Jana

21. 10. 2016 12:54

Vypadá to lákavě. Jako začátečník určitě vyzkouším :-) Maso v pekáči se peče jen tak nasucho nebo nečím podlít? Děkuji.

Nelnzi

5. 10. 2016 18:12

Dneska sem zkusila dat misto kureciho mletou jen s cesnekem a majorankou tak uvidime :-)

elina

2. 4. 2016 17:06

dneska jsme měli k obědu,bylo tu vynikající:-K:yes:

dadka

16. 2. 2016 20:05

správná a jednoduchá rychlovka:yes:

Milujem chutne jedlo

17. 1. 2016 13:40

Prave to robim a som na to velmi zvedavy. Namiesto staroceskeho korenia sme pouzili gyros. Uz sa tesime na vsledok. Vyzera to zatial vyborne:yes:

beda venerabilis

10. 11. 2015 23:02

helena raunerova: Však jste to jedli, ne? Objed je zcela logický.

helena raunerova

9. 11. 2015 08:54

Omlouvám se za chyby. Ne objed, ale oběd. Děs, jak jsem mohla.

helena raunerova

9. 11. 2015 08:53

Vypadá to náramě. Dobrý tip na objed.:-D:-D:yes:

Karla

3. 11. 2015 05:49

vypadá to lákavě:-):-K:yes:

marek

15. 11. 2011 16:51

Vypadá výborně a určitě i tak chutná ;)

sofie1973

23. 9. 2011 16:15

pupovi: To mám radost:-), děkuji:-K

pupovi

22. 9. 2011 20:28

chutnalo, výborné! :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vrabec v hrsti kuřecí vrabci krůtí vrabec kuřecí vrabec pečení vrabci vrabci recept vrabec v hrsti recept vrabci krůtí vrabci staročeský moravský vrabec recept vrabec v hrsti recept z kuřecího masa moravsky vrabec z kuřecího masa recepty na objed lepší vrabec v hrsti vrabci v hrsti+recept jak chytit vrabce moravsky vrabec v papinaku objed vrabci z kuřecího masa pečení vepřoví vrabci doba pečení

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, slanina anglická, cibule, paprika čerstvá bílá, koření staročeské

TopRecepty.cz

Vrabci v hrsti

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B1xx