Holandská sekaná v domácí pekárně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 935 kJ / 2 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,48 g |
Tuky | 132,87 g |
Vláknina | 3,28 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 7,58 g |
Sůl | 17,92 g |
Sacharidy | 90,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: www.pekarnomanie.cz
Dělala jsem jen z půl kila, takže jsem přidala 1 vejce, koření na Mleté maso, Con carne a tekuté chilli - dle chuti.
Po zchladnutí formy jsem obrátila a ještě dopékala 15 minut.
Bacha na manipulaci, mně při obracení praskla.
Jinak teprve se s pekárnou seznamuju a díky Cathleen za cenné rady
Ještě doplňuju, sekanou míchám a dochucuju v míse mimo pečku
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2011 10:44
Jj díky za rady, teprve se s holkou seznamujeme
5. 10. 2011 10:35
- výborná dobrota - sekané peču také v pekárně a také neotáčím nastavím pečení na 1.30 hodin a jak píše pidaeva, když není dopečená tak přidám - ona totiž nepeče tak dokonale jako trouba, ale sekané z ní jsou velmi štavnaté
30. 9. 2011 20:13
spagetka:ahojky, zdravím - já mám taky pekárnu, ale sekačku v ní obracet nemusíš, pokud není propečená, přidám ještě 10 minut a hlídám.....jenom postřeh..... :)))
30. 9. 2011 19:58
Rebi,sííí ,v pečce.Místo kastrolu pečka.Jo a šunkofleky taky.
30. 9. 2011 18:37
spagetko, mňaam, krásná sekaná. A pěkné fotky. +
30. 9. 2011 18:30
Pajaska:jak francouzské..jako v pečce
30. 9. 2011 18:24
Ladi,ty už taky řádíš s pečkou?? To je vynállez co?Nový mazlík žejo? Hele a francouzký brambory jsou také dobrý.Máš sekačku mooc pěknou a až budeš dělat znovu a s houbami,tak dej vědět včas joooo???Přijedu na véču.
30. 9. 2011 16:34
No vidíš,začneš nás vyučovat ,sekanou jsem v pečce ještě ani nezkoušela,ale zasluhuješ si bodík
30. 9. 2011 12:29
No, vidíš, jak to jde Já, mám problém i s normální sekoškou v troubě ,jo, posílám palec "hore", což znamená, že jde-"no, přeci plusík,puntík"
29. 9. 2011 21:18
Pěkný receptík+8také jsem sekanou v pečce nedělala,zkusím
29. 9. 2011 20:36
Hezky pečeš
29. 9. 2011 20:34
jsi šikula šikovná!
29. 9. 2011 20:00
no super receptík
29. 9. 2011 19:51
no vidíš, já jsem sekanou ještě v pekárně nezkoušela
29. 9. 2011 19:30
Jooo holky, až prej zítra, neb je spapkáno....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 2 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 3 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 3 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 3 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 4 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: holandská sekaná sekaná pečená v pekárně pečení sekane v domácí pekárně sekaná pečená v domácí pekárně holanska sekana maso v domácí pekárně pečená sekaná v pekárně pečení masa v domácí pekárně holandska sekaná recept pečení sekané v pekárně pecena sekana v domaci pekarne americká sekaná pečená domácí sekaná domácí sekaná domácí sekaná se sýrem pečené maso v domácí pekárně jak se peče sekaná v pekárně pečená sekaná domácí domácí pekárna maso recepty na sekanou v domaci pekarně
Suroviny: plecko, vejce, sýr, mléko, smetana ke šlehání, maggi, koření na americké brambory, strouhanka
Holandská sekaná v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7W1O
17 názorů