Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandské maso

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 6. 2010 16:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 206 kJ / 527 kcal
Bílkoviny111,56 g
Tuky6,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je z pořadu U nás v Evropě a vařila ho jedna holandská rodina jako jeden z oblíbených.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

1. 6. 2010 19:10

Hmmm, tohle bude dobré :-p:yes:

petrzelka

1. 6. 2010 17:12

Moc pěkné a ta kašička k tomu:-p:yes:

aranosi

1. 6. 2010 17:00

No když je to z Holandska tak je to na 5 bodík:-D:yes:

maris maris

1. 6. 2010 16:56

Rozmarýn, víno, hovězí - skvělá kombinace a recept jak dělaný pro PH, určitě vyzkouším:-)+:yes:

magdalenka magdalenka

1. 6. 2010 16:51

Veľmi pekný recept!

jan.alois jan.alois

1. 6. 2010 16:45

Jájino to je určitě super . Bodík je tvůj:-K Dělám něco podobného neprozradím :-))a třeba napíšu zase něco pro potěchu břicha i ucha. :-K:-D

spagetka spagetka

1. 6. 2010 16:28

Takhle "primitivní" recepty jsou obvykle ty nej....:-p:-p:yes::yes:

Eliza Eliza

1. 6. 2010 16:13

Ale to vypadá jako výborné, voňavé masíko...:-p:-K Po čtyřech hodinách musí pochodovat samo do pusinky...:yes::-D Úplně cítím tu vůni bylinek a vinného výpeku.
Chválím fotku a posílám bod!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: holandské maso holanské karbanátky holandské kuchyně holandské hovězí holandské řízky v ph holandský kotlet "holandský kotlet" holandský pstruh holandské brambory holandské hovězí s cibulí hovězí po holandsku holandské maso recept holandsky tokan maso holandske holandské cukroví holandský pstruh s cibulí holanske brambory holandský recept na hovězí maso hovězí holandská pečeně recept na holandské hovězí maso

Suroviny: hovězí zadní, víno červené, sůl, pepř, rozmarýn

TopRecepty.cz

Holandské maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NYOv