Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 10. 2011 14:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 699 kJ / 645 kcal
Bílkoviny11,69 g
Tuky34,54 g
Vláknina27,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,48 g
Sacharidy27,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha šťouchané brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulinka ivulinka

17. 10. 2011 19:06

Hani, úžasně jedlý recept, já jsem na ocásek snad ani nikde v obchodě nenarazila, na tvých fotkách jak v surovém tak i v upečeném stavu vypadá náramně:yes:

Jana Pá

17. 10. 2011 17:50

Terezko, chvostík nemáš šanci vidět, já ho také nikdy neviděla při zdejších receptech, protože pokud koupím vepř.chvostíky, tak jsou to více-méně kosti, a maso se musí obírat, ale pokud je to tak podané a krásně připravené, tak :yes::-p

suslajda suslajda

17. 10. 2011 17:46

:-Kděkuji

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 10. 2011 17:43

Príma receptík,který je i krásně nafocený:-K+5:yes:

rebeka rebeka

17. 10. 2011 16:23

ááá další krásný receptík do ocáskové sbírky:-D:yes:
hezké obrázky;-):-):yes::yes:

suslajda suslajda

17. 10. 2011 16:16

tejaja:U nás se prodává tak jak je vidět na druhé fotce. Jak jsem koupila tak jsem uvařila.

tejaja tejaja

17. 10. 2011 16:01

Škoda, že na hlavnej fotke ani nie je chvostík vidieť:-( A na tej ďalšej...ani by som nepovedala, že je to chvostík. U nás sa predáva chvostík celý, teda horná časť s mäsom, ale až po koniec chvostíka a takto sa celý aj pripravuje.

Jana Pá

17. 10. 2011 15:51

Ocásky u nás kupujeme, ale vypadají úplně jinak:-O-je to dlouhá-přemoudrá;-) kost, kde se semo-tamo nachází i maso, většinou se mě podaří upéci, ale to nic nemění na tom, že recept je:-p, takže Hani-přes ocásky budeš lepší:-!:yes::-))

spagetka spagetka

17. 10. 2011 15:29

Paráda, zatím si uložím ;-):-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 10. 2011 14:55

:-K;-):-p:yes:

1974andrea 1974andrea

17. 10. 2011 14:51

Moc pěkně vypečený chvostík:-p:yes: Já na něj tady u nás pořád nemůžu narazit:-//

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na vepřové pečené ocásky veprovy ocasek pečené vepřové ocásky vepřové ocásky pečené recept na vepřový chvostik veprovy chvostik recepty vepřový ocásek uzený vepřový ocásek, obrázek vepřový ocásek recepty vepřové ocásky recept recept veprovy ocasek vepřový ocasek recept recept na vepr.ocasek vepř ocásky recepty pecena žebra s celerem pečený veprovy ocas pečený uzený ocas vepř ocásek na ocasek vepř kde je veprovy ocasek

Suroviny: ocas vepřový, celer, česnek, pomeranče, olej olivový, rozmarýn, omáčka sojová, víno červené suché, vývar, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E6Kg