Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 699 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,69 g |
Tuky | 34,54 g |
Vláknina | 27,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 27,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha šťouchané brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2011 19:06
17. 10. 2011 17:50
17. 10. 2011 17:46
17. 10. 2011 17:43
17. 10. 2011 16:23
hezké obrázky
17. 10. 2011 16:16
17. 10. 2011 16:01
17. 10. 2011 15:51
17. 10. 2011 15:29
17. 10. 2011 14:55
17. 10. 2011 14:51
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 10 minutami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 31 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 3 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept na vepřové pečené ocásky veprovy ocasek pečené vepřové ocásky vepřové ocásky pečené recept na vepřový chvostik veprovy chvostik recepty vepřový ocásek uzený vepřový ocásek, obrázek vepřový ocásek recepty vepřové ocásky recept recept veprovy ocasek vepřový ocasek recept recept na vepr.ocasek vepř ocásky recepty pecena žebra s celerem pečený veprovy ocas pečený uzený ocas vepř ocásek na ocasek vepř kde je veprovy ocasek
Suroviny: ocas vepřový, celer, česnek, pomeranče, olej olivový, rozmarýn, omáčka sojová, víno červené suché, vývar, sůl, pepř
Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6Kg
26 názorů