Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína z vepřového masa v pomalém hrnci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min příprava)

27. 10. 2011 22:09

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 937 kJ / 1 419 kcal
Bílkoviny142,04 g
Tuky63,67 g
Vláknina22,86 g
Cholesterol200 mg
Sodík3 687 mg
Sůl8,30 g
Sacharidy58,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo vepřového můžeme použít i kuřecí maso. Doba přípravy bude kratší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Merylas

29. 10. 2011 08:54

rebeka: Rozumíš tomu dobře;-) Všechno jen promíchám, maso bez orestování. Je to taková dušená verze. Někdy potřebuju, aby se oběd vařil sám bez dozoru, mám i časovou zásuvku. Tak někdy se hrnec sám zapne i vypne :-K

rebeka

28. 10. 2011 15:47

takže, jestli tomu dobře rozumím, masko před tím, než dáš do PH, nerestuješ v pánvi;-):-?

Anna Kocikova

28. 10. 2011 15:46

Jídlo je moc hezky připravené:-p+5:yes:

varilamyskakasicku

28. 10. 2011 13:37

Jana Remkova::-K:-)):-)) nějak učí a učil syn mne a "technologické postupy" dělají mladí jinak:-)):-)

JanaDorazinova

28. 10. 2011 09:11

varilamyskakasicku: tak koukám, že ty děti po nás něco zdědily!:-D nebo my po nich?:-O

varilamyskakasicku

27. 10. 2011 23:29

Tuto čínu mne učil syn,když se učil kuchařem,asi před xx lety, moje první čína,ale nebyla tehdy v pomalém hrnci,klasika dříve:-K:-K;-):-p:yes:

JanaDorazinova

27. 10. 2011 22:42

Tuhle čínu mám opsanou od doby, kdy se můj syn učil kuchařem. Možná to nebylo nachlup stejné, ale taky s tím zelím, buráky a sojovkou.. Dodnes jsem nezkoušela, ten "chun-chin-chan" čínský název..:-D, mne trochu odradil a nenapadlo mne, že bych to mohla pojmenovat jinak. :-D:yes:

drahulin

27. 10. 2011 22:41

Tak to by mě nenapadlo.:-OSuper nápad:yes::yes:

HankaPu

27. 10. 2011 22:37

Maruško, tak tohle by nám určitě chutnalo, jen mít ten pomalý hrnec. Posílám první bodík:yes::yes: +

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso v pomalém hrnci čína v pomalém hrnci čína z vepřového masa čína z vepřové kýty china recept recepty china čína z kýty recept na chinu vepřová čína recept china vepřová kýta v pomalém hrnci veprova china china z veproveho masa veprova čína recept vepřová kýta čína china recepty vepřové v pomalém hrnci china z veproveho čína s vepřové kýty čína z kýty na hlávkovém zelí

Suroviny: kýta vepřová, sůl, zelí hlávkové, pórek, cibule, arašídy, omáčka sojová, voda

TopRecepty.cz

Čína z vepřového masa v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o683