Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladký bochník

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 8. 2008 11:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 929 kJ / 3 568 kcal
Bílkoviny77,62 g
Tuky120,40 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 695 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy532,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept na webe uverejnila pani Bednarova a ja som si ho upravila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

16. 1. 2009 17:30

Výbušná :-D:-D:-D Představuju si tě svíjící se v křečích, jak koukáš okénkem do pekárny a hypnotizuješ tu hmotu uvnitř, aby se to povedlo. :-D:-D:-D Klídek ;-)

vybusna vybusna

16. 1. 2009 16:40

no a mne zacinaju pomaly krce v bruchu....idem ho urobit teda aj ja..nech som v klube

Paprika Paprika

16. 1. 2009 16:23

Já se o víkendu také chystám na reparát.:-8

ercicka ercicka

16. 1. 2009 15:36

mam chut na sladke, tak ho idem skusit znova ;-)

ercicka ercicka

14. 1. 2009 12:09

ja viem ;-) no tak mozeme spravit uplne novy recept;-) ale musime pockat, moje decka su na diete :-(

vybusna vybusna

14. 1. 2009 09:09

ercicka...uz tento recept tu je s tymi zmenami...no dufam, ze mu das este sancu.

ercicka ercicka

14. 1. 2009 08:57

skusim s tym nieco spravit, potom mozes do receptu dopisat pripadne zmeny ;-) , je fakt dobry :yes: no je mozne, ze som to prepiskla s tymi kvasnicami, mala som totis uz len nie na celu lyzicku v sacku a vysypala som to do pekarne a potom som otvorila novy balicek a mozno som to neodhadla :-?

vybusna vybusna

13. 1. 2009 23:24

;-(no mna picne. on ten recept bol povodne o nieco iny, ja som si ho pokusmi a omylmi upravila na moju pekaren...obycajnu vegu. povodne tam isla iba polohruba muka, ale bochnik sa zle krajal a mrvil a tejaja mi poradila aby som tam namiesala aj hladku...a mam s tym len najlepsiu skusenost. no a podla nasej chuti som tam pridala viac cukru ako v povodnom. prisaham vam, ze sa mi este nestalo aby som mala s nim problem. vzdy je upeceny, vrch prasknuty, ale nam to nevadi, skor je to vitana zalezitost. raz som ho upiekla a na druhy den sme necakane odcestovali na slvoensko. po tyzdni sme sa vratili a objavila som ho v sacku a spokojne sme ho zjedli..ale nie z musu, ale preto, ze bol ozaj este dobry.

Amira Amira

13. 1. 2009 22:44

V pekárně většinou chleba nebo něco jiného klesá ze dvou důvodů: buďto je moc tekutin nebo je moc droždí, případně kombinace obojího. Stačí ubrat a příště to už bud O.K.

ercicka ercicka

13. 1. 2009 22:40

Ahojte dievcata, az teraz som sa k tomu dostala... ked sa dopekal, tak bol kraaasny, po vrch formy, ale po dopeceni mi klesol, neviem preco. :( ci som moc skoro otvorila veko pekarne, alebo co, ja neviem (otvarala som az po pipani na koniec)... ale bol straaaaasne dobryyy :-p. ozaj, ja hrozienka nemusim, zak som tam dala vlasske orechy, ale nie moc, len trochu, je to s nimi velmi dobre, na buduce ho skusim zapliest a upiect v trube :o)

Paprika Paprika

13. 1. 2009 09:28

Výbušná, ty se nemáš čeho bát. Tobě se chlebík daří. Chyba je buď ve mně nebo v mojí pekárně.;-)

vybusna vybusna

13. 1. 2009 09:24

vies co az som sa bala otvorit toprecepty....stale cakam co ercicka

Paprika Paprika

13. 1. 2009 08:53

Erčičko, hoď jsem foto a dej vědět, jak to dopadlo. Doufám, že ne jako u mně. ;-)

ercicka ercicka

12. 1. 2009 19:05

tak uz ho mam v pekarni, za chvilu sa zacne piect, spravili ste mi riadne chute, tak som ho musela vyskusat :-D

Gabina

12. 1. 2009 15:35

Někde jsem četla, že se může přikrýt povrch formy alobalem, tím se těsto rovnoměrněji upeče, ale nemám vyzkoušeno. Já mám Moulinex XXl a mám upečeno i shora, narozdíl od mamky, která má Etu a má vždycky vršek světlý, i když dá tmavou kůrku. Asi záleží na jednotlivé pekárně.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí pekárna moulinex recepty recepty pro domácí pekárnu moulinex pekárna moulinex recepty recepty domácí pekárna moulinex sladké recepty pro domácí pekárnu moulinex recepty moulinex domaci pekarna recepty moulinex pekárna recepty recepty pekárna moulinex recepty na domaci pekarnu moulinex recepty do pekárny moulinex domácí pekárny moulinex recepty sladké recepty z domácí pekárny recepty do domácí pekárny moulinex překynuté těsto domácí pekárna recepty moulinex sladké recepty do domací pekarny domácí pekárna sladké recepty sladké recepty domácí pekárna recepty pro domácí pekárny moulinex

Suroviny: mléko, žloutek, máslo, cukr vanilkový, cukr, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí sušené, rozinky, lupínky mandlové

TopRecepty.cz

Sladký bochník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkY6