Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 560 kJ / 2 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 547,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ovoce si za pomocí vidličky trochu rozmačkáme, zejména rybíz, třešně vypeckujeme atd., vložíme do pekárny, přisypeme želirovací cukr a kyselinu a zapneme program MARMELÁDA.
Krok 2: Za necelé dvě hodiny máme úplně bez práce čtyři skleničky marmelády.
Krok 3: Vařicí nalijeme do skleniček, řádně uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme tak 24 hodin.
Zveřejněno 12. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Moje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 2 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 4 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 5 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 6 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 6 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 7 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 8 hodinami
Tématické fráze:
vyroba marmelady,
marmeláda,
výroba domácí marmelády,
jak udělat marmeládu,
výroba domácí marmelády recepty,
rybízová marmeláda z pekárny,
rybízová marmeláda z domácí pekárny,
výroba domácí marmelády bez cukru,
výroba rybízové marmelády,
vyroba domaciho džemu,
marmeláda z třešní,
domácí výroba marmelády,
rybízová marmeláda v domácí pekárně,
rybízová marmeláda v pekárně,
domácí výroba džemů,
výroba marmelády recepty,
výroba marmelády v domácí pekárně,
želírovací cukr 4:1,
marmeláda z domácí pekárny,
marmeláda výroba
Suroviny:
ovoce,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (16)
(tedy v mém případě)