Kuře na pivě

pelda Kuchařka: pelda

Drůbeží maso 1 názor

Suroviny

1 kuře
máslo
mletá paprika
sůl
pepř
olej
černé pivo
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuře očistíme, naporcujeme, nasolíme. Dáme do pekáčku a na každý kousek položíme plátek másla. Podlijeme vodou a trochou oleje a dáme péct.

  2. Až je máslo rozpuštěné, potřeme maso marinádou z oleje, soli, pepře a mleté papriky. Vše pak zalijeme pivem a pečeme, až jde maso od kosti a na povrchu se vytvoří kůrčička.

  3. Během pečení maso poléváme výpekem z piva. Podáváme s knedlíky a se zelím, které před podáváním ještě také polijeme výpekem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře na pivě

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kure na pivu kuře na pive kuře na pivu pohlreich kuřecí na pivě kure na pive recept pečené kuře na pivě kuře na soli pohlreich recepty pecene kure na pive kuře na pivu s medem pecene kure na pivu kuřecí na pivu recept na kuře na pivě pečené kuře pohlreich kuře napivě kurenapivu kure na zeli s cernym pivem kure napivu recept kuře na pivě kuře na pivě pohlreich recept kure na pivu

Zapomněl/a jsem heslo