Kuře na pivě

pelda Kuchařka:

Drůbeží maso 1 názor

43

Suroviny

1 kuře
máslo
mletá paprika
sůl
pepř
olej
černé pivo
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuře očistíme, naporcujeme, nasolíme. Dáme do pekáčku a na každý kousek položíme plátek másla. Podlijeme vodou a trochou oleje a dáme péct.

  2. Až je máslo rozpuštěné, potřeme maso marinádou z oleje, soli, pepře a mleté papriky. Vše pak zalijeme pivem a pečeme, až jde maso od kosti a na povrchu se vytvoří kůrčička.

  3. Během pečení maso poléváme výpekem z piva. Podáváme s knedlíky a se zelím, které před podáváním ještě také polijeme výpekem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře na pivě

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo