Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 754 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,97 g |
Tuky | 57,86 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 15,37 g |
Postup přípravy
vše smíchat dohromady a obalit v ní maso a necháme asi hodinu naležet. Krok 2: Na dno zapékací misky dáme půlku slaniny a klobásek a cibuli, vložíme maso i se zbytkem marinády a opět dáme zbytek cibule klobásek a končíme slaninou. Krok 3: Zasypeme sýrem a hermelínem na plátky, podlijeme šlehačkou. Krok 4: Dáme zapéct do trouby na 180°C asi 100 minut. Pekáček je přikrytý alobalem asi 45 minut, potom odděláme a zapečem do zlatova. Podáváme s opékaným bramborem.
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové marinované zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Qp
Moje poznámka
Vepřové marinované zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Qp
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
marinované maso,
marinování masa,
marinované pečené vepřové kotlety,
zapečené vepřové maso recepty,
veprove maso recepty,
marinování vepřového masa,
marinovaná vepřová kotleta recepty,
recepty z vepřového masa,
marinovaná vepřová kotleta,
zapečene maso,
jak marinovat maso,
zapecene vepřové maso,
marinování masa před pečením,
vepřové kotlety recept marinované,
marinovaná masa,
marinovane veprove kotlety,
recept na marinování masa,
marinovane veprove,
recepty na vepřové maso,
zapečená marinovaná krkovice
Suroviny:
kýta vepřová,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
hořčice,
pasta wasabi,
česnek,
sůl,
pepř,
šlehačka,
slanina,
klobása,
cibule,
sýr tvrdý,
sýr hermelín
Komentáře (4)