Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobříci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 12. 2009 17:51

Suroviny

Porce: 100 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 982 kJ / 1 669 kcal
Bílkoviny24,49 g
Tuky26,20 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy330,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vkládám na přání. Získala jsem ho od maminky (sama jsem ho prozatím nerealizovala) a ona je i autorkou toho posledního zbylého kousku, který "pózuje" na mých fotografiích...:-;

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

qwac

30. 11. 2012 15:00

Recept vypadá krásně, letos ho vyzkouším.
Jaký je prosím poměr surovin na marcipán.
Díky

Eliza

27. 11. 2012 17:14

nikyska: Já jsem tohle cukroví nikdy nerealizovala, moc nepeču. Je to od mé maminky. Ale koukám, že se má po zpracování těsta nechat hodinu v ledničce. Takže pokud jsi ho nechala být celý den, už asi nejde modelovat. Škoda. O podobném cukroví vím jen to, že je třeba dodržovat recept i časy - není to pečené kuře, které vyjde pokaždé.;-)

nikyska

27. 11. 2012 17:09

tak sem zadělala na těsto včera večer aby sme mohli dnes modelovat s dítkem.. a je tvrdý jak mrcha...možná bych tím někoho i zabila než namlsala...ale trvdý už bylo i včera když sem ho vyrobila..udělala sem někde chybu??:-//

Eliza

21. 12. 2011 14:35

Jitko, tak to mě moc těší,:-K ale proč se to jmenuje právě bobříci, to nevím. Zkusím se zeptat mámy.;-)

JitkaKytka

21. 12. 2011 14:24

JitkaKytka:Bobříci dopadli :yes:. Teď už i zvláčněli a jsou krásně medové. Doporučuji :-!

JitkaKytka

11. 12. 2011 13:06

Přidáno k oblíbeným receptům :-K. Už si na ně chystám troubu. Těsto se povedlo, tak uvidíme jak budou chutnat, ale určitě na výbornou. Můžu se zeptat ?..... Proč se jmenují Bobříci?:-? Děkuji za recept. Jitka:-)

katejane

4. 12. 2011 21:41

Musím říct, že udělat marcipán je snažší než to těsto, neustále se mi drolilo :-// a to jsem tam dala radši méně mouky.Přidala jsem víc medu a kapku oleje a poté drželo...tak uvidíme za 14 dní...:-?

klokan

7. 11. 2010 16:14

mňam,vypadá to nádherně tak nějak třpytivě-Vánočně :-))
ukládám a vyzkouším,a jak se tak dívám,tak za měsíc už to bude nejspíš upečeno.
jejda to letí!!!:-O
:yes:

Patricie

26. 12. 2009 20:25

Už mám uloženoProtože tam,kde je marcipán, tomu neodoláme.:-D:-K

Eliza

26. 12. 2009 18:26

Špagetko, jsem ráda, že jsem nakonec náhodou našla toho posledního nesnědeného "sirotka" a podařilo se mi to jakžtakž nafotit; pro vás...:-) Vím, že až příští rok, ale přeju si, ať chutná...:-K

spagetka

26. 12. 2009 18:10

Eliz, nádhera, :-Kfakt.A že to není tvoje, přece vůbec nevadí ;-):-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: nejnovější recepty za poslední měsíc cukroví bobříci medoví bobříci recept na bobříky jak zabalit dort do marcipánu marcipánová hmota recept bobříci cukroví cukroví z marcipánové hmoty vanočne cukrovi pernikovy bobříci vanocni cukrovi bobrici vanočne cukrovi recepty 2012 vánoční sukroví recept sukrovi marcipanové bobříky bobříky recept medový bobříci vánoční cukroví recept s náplní marcipánové těsto recept posledni recepty na cukrovi

Suroviny: med, cukr, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, koření do perníku, med, voda, cukr moučkový, mléko sušené, mandle strouhané, mandlové aroma

TopRecepty.cz

Bobříci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xQN