Suroviny
Porce: 100 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 982 kJ / 1 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,49 g |
Tuky | 26,20 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 330,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bobříci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xQN
Moje poznámka
Bobříci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xQN
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 16 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 17 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 6 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 6 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 7 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 8 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 8 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 9 hodinami
Tématické fráze:
nejnovější recepty za poslední měsíc,
cukroví bobříci,
medoví bobříci,
recept na bobříky,
jak zabalit dort do marcipánu,
marcipánová hmota recept,
bobříci cukroví,
cukroví z marcipánové hmoty,
vanočne cukrovi,
pernikovy bobříci,
vanocni cukrovi bobrici,
vanočne cukrovi recepty 2012,
vánoční sukroví recept,
sukrovi,
marcipanové bobříky,
bobříky recept,
medový bobříci,
vánoční cukroví recept s náplní,
marcipánové těsto recept,
posledni recepty na cukrovi
Suroviny:
med,
cukr,
olej,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
koření do perníku,
med,
voda,
cukr moučkový,
mléko sušené,
mandle strouhané,
mandlové aroma
Komentáře (12)
Jaký je prosím poměr surovin na marcipán.
Díky
ukládám a vyzkouším,a jak se tak dívám,tak za měsíc už to bude nejspíš upečeno.
jejda to letí!!!