Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Erteple po Bzenecku

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

18. 1. 2012 19:25

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie2 415 kJ / 577 kcal
Bílkoviny39,37 g
Tuky30,79 g
Vláknina11,08 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 497 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy31,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Se sádlem je to chutnější, průměr pánve 28 cm.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MajkaM

7. 2. 2012 11:28

Také tomuto říkáme selská omeleta. Přidáváme i jinou zeleninu, uzeninu a nahoru posypeme strouhaným sýrem. Máme to rádi, děláme když zbudou brambory.:-p:yes:

Ivana Ch

7. 2. 2012 10:09

Znám to, já s taťkou to máme rádi, náš syn né, říkáme mu že neví co by ž..l a že ví h...o co je dobrý.

Kadlik Kadlik

7. 2. 2012 09:46

U nás, kůsek od Bzenca, sa temu řiká selská omeleta... a dá sa tam narvat hodně surovin, a dycky je to dobré!!! Skvělá věc na zužitkování zbytků z lednice...:yes:

milan

19. 1. 2012 12:27

skvělé:yes::yes::yes:musí to bít dobrota:yes::-))

spagetka spagetka

19. 1. 2012 11:31

Tohle dělám na sádle a je to dost tradiční jídlo u nás na horách, i erteple ;-):-p:yes:, jen nepřidávám muškát ale malinko libečku.
Jo v surovinách ti chybí ten oříšek ;-)

Pajaja

19. 1. 2012 11:20

rebeka: rebečko, já to "náhodou" vím! :-)) všichni Pražácí nejsou ignoranti. . . :-*:-)

Pajaja

19. 1. 2012 11:19

Nooo, tak to je pěkné a rychlé jídlo. Taková já mám nejradši. :-p:yes:+

Pajaska Pajaska

19. 1. 2012 02:43

Souhlas se sádlíčkem.:yes::yes: Nepochází (spíš nepocházel)od Bzenecka náhodou ocet lihový - klasický 8%?? Nejdříve jsem myslela,že se jedná o brambory na kyselo.;-):-) Tohle dělávám občas také,jen někdy přidám uzený.:-));-):yes::yes:

Pavla

19. 1. 2012 00:41

sákryš Bzenčanka su a ještě jsem to nejedla :-8, jen něco podobného,ale totok přímo ne, zkusím tedy ;-):yes:

rebeka rebeka

18. 1. 2012 23:33

Simona Kucerova::-D:-D ale ty máš talent na jazyky:-8:-D:-D:-D:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

18. 1. 2012 23:04

Něco podobného dělám a je to výborné:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 1. 2012 20:57

To by mi chutnalo:-p+4:yes::-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 1. 2012 19:53

rebeka:A já náhodou vím:-8:-D:-Dvypadá to dobře;-):-p+1:yes:

rebeka rebeka

18. 1. 2012 19:30

:-D:-D:-D myslíš, že Prážáci ví, co jsou erteple:-?:-?:-D:-D:-D
hezoučké to máš;-):-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: erteple co jsou erteple co je to erteple erteple jidlo erteple recept recept erteple erteple-recept erteple se se šunkou pečené erteple selská omeleta retro co su to erteple erteple zapečené bzenčanka co jsou to erteple? zužitkování celeru tradiční erteple recept co jsou to erteple maso po bzenecku recepty erteple

Suroviny: brambory, cibule, celer, mrkev, sůl, pepř, kmín celý, česnek, vejce, sádlo

TopRecepty.cz

Erteple po Bzenecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5M5