Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 324 kJ / 1 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,23 g |
Tuky | 104,79 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 26,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí ragů s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9JO
Moje poznámka
Kančí ragů s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9JO
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 1 hodinou
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 1 hodinou
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 2 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 2 hodinami
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 2 hodinami
Dort nejen prázdninový
Fitulka před 3 hodinami
Chřestový krém
Fitulka před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
hanka.hzh před 3 hodinami
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 3 hodinami
Tématické fráze:
ragů ze zvěřiny,
kančí maso recepty ragú,
ragú z divočiny,
zvěřinové ragů,
zverinove ragu recept,
kančí maso s brusinkami,
kančí s brusinkami,
kančí plec ragu,
ragů z kančího masa,
jak naporcovat kance,
kanec ragu,
kanec s brusinkami,
zvěřinové ragů s brusinkami,
zvěřina s brusinkami,
kančí rag,
srnci ragu s brusinkami,
ragů s brusinkami,
kanciragu,
recept na kance,
recepty z kance
Suroviny:
plec kančí,
brusinky,
pancetta,
vývar masový,
cibule,
bobkový list,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo,
cukr
Komentáře (13)
Obsazeno