Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ragú s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Záleží na druhu zvoleného masa

Záleží na druhu zvoleného masa

9. 8. 2010 17:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 560 kJ / 1 807 kcal
Bílkoviny217,41 g
Tuky40,81 g
Vláknina22,87 g
Cholesterol 552 mg
Sodík 934 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy99,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle bylo nejlepší ragú, co jsem jedla, v Třebíči Na Zátiší. Kuchař mi něco prozradil, zbytek řekl, že určitě poznám, každopádně to chybku nemělo a i to moje zmizlo velice rychle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

rimanka

10. 8. 2010 09:25

vypadá to hezky, zkusím to a posílam body

Ivana Ch

10. 8. 2010 04:27

:-p:-p:-p:-p:-K

eva hubova

10. 8. 2010 01:12

:-p:-p+9

jahoda

9. 8. 2010 22:01

Výborná kombinace, bylinky mám, brusinky nahradím rybízem, kližka u nás není problém, tak mám super tip. Díky, tuto kombinaci mám ráda. Jen máta jim doma moc nevoní k masu, snad mi to projde;-):-p:yes:

isindy

9. 8. 2010 19:38

spagetko, vůbec se nezlobím;-)....sice mi typem jídla i postupem připadají naprosto rozdílné, stejné snad jen ty brusinky....ale to nevadí;-) to tvoje ráda vyzkouším,, kombinaci masa a brusinek mám moc ráda :-p:-p:-p:yes:

yanull

9. 8. 2010 18:21

Spagi, vidím to na moc dobrou baštu, hovězí mám v mrazáku, dokonce z eko chovu, tak to prubnu :-p:yes: +5

pipre

9. 8. 2010 17:37

Hm, tak podle složení to může být opravdu dobré. Omáčka z masa brusinek, bylinek a vína může být chuťově moc zajímavá a láká mne to:-p Ukládám na vyzkoušení.+4

Bibinka

9. 8. 2010 17:29

Špagetko, v té marinádě je všechno, co my rádi, krom chilli papričky, tu bych s dovolením vynechala a dala tam kousek běžné papriky a masíko se dá obměňovat, což je fajn-pokaždé jinak;-) Máš ode mne 3.boda:yes:

Anna Kocikova

9. 8. 2010 17:28

Špagetko:-purčitě to bude super jídýlko:-))ukládám na vyzkoušení a posílám bodík;-)vypadá to nádherně:-))+:yes::yes:

Eliza

9. 8. 2010 17:27

Mně to teda stejné nepřipadá ;-), ty to máš z hovězího, navíc červené víno a ochucené zajímavými bylinkami, složení marinády rozepsané... Ivanky jídlo je takové jednodušší (nemyslím kvalitou!), snazší na přípravu a bude i míň aromatické... Dovedu si představit chuťový rozdíl a na obě jídla mám stejně velkou chuť :-p:-p.
Ode mě bodík a těším se, až prubnu...:-p:yes:

spagetka

9. 8. 2010 17:19

Ten isahu recept jsem si tam přidala já, protože je prakticky stejný ;-):-p:yes: Doufám,k že se Ivi, nezlobíš, když tak písni....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ragu hovezi maso recepty brusinky ragů z kližky recepty z kuřecího masa recepty z klizky hovězí ragú na víně hovězí na brusinkách kuřecí ragu na brusinkách kližka recepty recept ragú maso s brusinkami mátovo bezový sirup eko recepty vaření co je ragů maso brusinky recepty co je to ragů hovězí maso recept maso brusinky brusinkove ragú

Suroviny: kližka hovězí, římský kmín mletý, paprika sušená sladká, koření oregáno, tymián, pepř bílý, chilli paprika čerstvá, celozrnná hořčice, olej olivový, cibule, česnek, brusinky sušené, smetana, víno červené, vývar hovězí, bazalka čerstvá, máta, meduňka, olej

TopRecepty.cz

Ragú s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngKE