Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 618 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,39 g |
Tuky | 10,36 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 10,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ingredience na marinádu promícháme. Kapra si osušíme, mírně osolíme mořskou solí-ale do marinády ji také přidáme a potřeme ze všech stran. Pokud nespěcháme, je fajn nechat naloženo přes noc, jinak stačí cca 1 hodina.
Krok 2: Potom opečeme na oleji pozvolna z obou stran. Jako přílohu můžeme použít salát z oblíbené zeleniny, nebo také opečené brambory.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertova podkova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD81
Moje poznámka
Čertova podkova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD81
Nejnovější recepty
Rajčatový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 19 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapékaná brokolice se smaženou cibulkou
Ivet88 před 18 minutami
Jemné kynuté tvarohové koláčky
Sramecek212 před 21 minutami
Cuketový perník
Atrnkova@post.cz před 23 minutami
Americké čokoládové cookies
Deskas13 před 52 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Dagmarek před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
olca1983 před 2 hodinami
Bramboračka s čerstvými houbami
Standby před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Renata Svetnov před 3 hodinami
Cuketová omáčka s libečkem
Dokonalost před 3 hodinami
Játrová omáčka
Wenaneta před 7 hodinami
Tématické fráze:
čertův salát,
podkova z kapra,
kapr podkovy,
certuv dort,
podkovy z kapra,
čertova bašta,
podkovy z kapra upect,
kuchařka: janadorazinova,
potkova z kapra,
marináda na podkovy z kapra,
kapr podkova recept,
mnamosní,
kapr na podkovy,
kapr na podkovy recept,
kapr na podkovy recepty,
recept na podkovy z kapra,
potkova menu,
dort potkova,
potkova pro koně,
ané recepty jídel
Suroviny:
kapr,
hořčice,
olej olivový,
koření chilli,
sůl mořská,
česnek,
olej
Komentáře (14)
Kapřík vypadá moc hezky