Kapří sekaná

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Ryby 2 názory

Suroviny

500 g čistého masa z kapra
150 g vepřového mletého masa
1 rohlík
šálek mléka
1 vejce
1 stroužek česneku
1 lžíce ostrého kečupu
1 lžíce sójové omáčky
koření na mleté maso
sůl
1/2 červené papriky
olej
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z kapra stáhneme kůži a odstraníme velké kosti. Čisté maso umeleme.
    Mleté kapří maso smícháme s mletým vepřovým, přidáme v mléce rozmočený rohlík, vejce, prolisovaný stroužek česneku, kečup, sójovou omáčku, koření a sůl. Nakonec vmícháme papriku nakrájenou na malé kostičky.

  2. Hmotu dáme do formy na chlebíček vystříkané olejem, také navrchu potřeme olejem a pečeme v troubě rozehřáté na 180°C asi 40 minut dozlatova.
    Podáváme s vařeným bramborem a okurkovým salátem.
    Sekaná je výborná i studená.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 34 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapří sekaná

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: mletá kapří maso

Zapomněl/a jsem heslo