Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,68 g |
Tuky | 64,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka. Nasucho opečeme na teflonové pánvi dozlatova.
Krok 2: V mističce utřeme změklé máslo s kořením na brambory a bylinkami.
Krok 3: Opečené bagetky potřeme máslem. Na to položíme plátek Hermelínu a posypeme ho grilovacím kořením. Dáme do trouby do zezlátnutí zapéct.
Krok 4: Podáváme ještě teplé nebo i zchladlé - záleží na chuti - třeba se zeleninovým salátem nebo jen tak ;).
Zveřejněno 25. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
Moje poznámka
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 6 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
hermelínova bageta,
jak zužitkovat starší pečivo,
starší večka,
recept ze starší večky,
pečivo vecky,
opečené večky,
hermelínové recepty,
hermelínový bagatky,
hermelínové karbanátky pečené v troubě,
hermelinovy bagetky,
zapečené večky s hermelínem,
starší večka recepty,
hermelínová bageta recept,
hermelínový předkrm,
bagetky-hermelínové
Suroviny:
bageta,
sýr hermelín,
máslo,
koření grilovací,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
koření francouzské brambory
Komentáře (5)