Hermelínové večky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,68 g |
Tuky | 64,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2012 21:08
Ani bych tu bagetu předem neopékala, zespoda se v troubě opeče stejně, svrchu alespoň po okrajích. To úplně stačí, alespoň mě. A je to senza rychlovka, na niž můžete zužitkovat starší pečivo, bagetu, veku i chleba.
25. 2. 2012 20:52
+4A ještě dobé vínečko,nožky na stole a príma hudba a není co řešit
25. 2. 2012 19:12
25. 2. 2012 17:50
Líbí se mi to, prima chuťovka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 3 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hermelínova bageta jak zužitkovat starší pečivo starší večka recept ze starší večky pečivo vecky opečené večky hermelínové recepty hermelínový bagatky hermelínové karbanátky pečené v troubě hermelinovy bagetky zapečené večky s hermelínem starší večka recepty hermelínová bageta recept hermelínový předkrm bagetky-hermelínové
Suroviny: bageta, sýr hermelín, máslo, koření grilovací, koření oregáno, bazalka čerstvá, koření francouzské brambory
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
4 názory