Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,68 g |
| Tuky | 64,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 211 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 1,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka. Nasucho opečeme na teflonové pánvi dozlatova.
Krok 2: V mističce utřeme změklé máslo s kořením na brambory a bylinkami.
Krok 3: Opečené bagetky potřeme máslem. Na to položíme plátek Hermelínu a posypeme ho grilovacím kořením. Dáme do trouby do zezlátnutí zapéct.
Krok 4: Podáváme ještě teplé nebo i zchladlé - záleží na chuti - třeba se zeleninovým salátem nebo jen tak ;).
Zveřejněno 25. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
Moje poznámka
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 4 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 43 minutami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 2 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 2 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 3 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 3 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 4 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 5 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
hermelínova bageta,
jak zužitkovat starší pečivo,
starší večka,
recept ze starší večky,
pečivo vecky,
opečené večky,
hermelínové recepty,
hermelínový bagatky,
hermelínové karbanátky pečené v troubě,
hermelinovy bagetky,
zapečené večky s hermelínem,
starší večka recepty,
hermelínová bageta recept,
hermelínový předkrm,
bagetky-hermelínové
Suroviny:
bageta,
sýr hermelín,
máslo,
koření grilovací,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
koření francouzské brambory
Komentáře (5)