Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso pečené s brambory a smetanou

Hodnocení receptu je 3,8 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

1. 3. 2012 16:53

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 967 kJ / 1 187 kcal
Bílkoviny15,20 g
Tuky90,40 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy73,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vyzkoušejte to a uvidíte, že na to budete mít chuť neustále.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

5. 3. 2012 13:10

Jednoduché, rychlé, dobré:-p:yes:2

Ajinka21

1. 3. 2012 16:56

Je to nejlepší jídlo :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vyborne recepty výborné jídlo výborné veprove maso výborně maso výborné recepty z masa výborné recepty z vepřového masa výborně výborný recept na maso výborné masové recepty recept na výborné maso výborná čína z vepřového masa vepřové maso recepty recepty z vepřového masa zapečené kotlety se šlehackou a brambory a sýrem vyborny recept na veprove maso výborné recepty na maso recepty výborné výborný jídla vyborne polievky výborný recept maso

Suroviny: pečeně vepřová, brambory, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Vepřové maso pečené s brambory a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AAXl