Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jidáše Albert

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min, kynutí 75 min, pečení 25 min

30 min, kynutí 75 min, pečení 25 min

6. 4. 2012 21:44

Suroviny

Porce: podle toho jak kdo uplete (zhruba kolem 20 ks)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 992 kJ / 3 822 kcal
Bílkoviny89,39 g
Tuky186,64 g
Vláknina18,66 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 262 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy436,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Z časopisu Albert 2011.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jamarela

6. 10. 2017 16:46

máte to nějaké popletené..........

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: časopis albert duben jidaše se smetanou proč se pekly jidáše albert recepty kdy se pecou jidase velikonoční jidáše albert recepty z časopisu albert jidáše se smetany jidase nekynute jidáš jidáše smetana jidáše ze smetany jidase bez kynuti nekynuté jidáše proč se pečou jidáše recepty albert casopis albert jidáše bez kvasku časopis albert medový jidáše jidas ze smetanou

Suroviny: cukr krupice, mouka hladká, smetana, droždí, žloutek, vejce, máslo, kůra citronová, cukr vanilkový, sůl, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Jidáše Albert

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kmpl