Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 883 kJ / 1 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,83 g |
Tuky | 84,64 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 99,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Listový koláč v MW - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AA4p
Moje poznámka
Listový koláč v MW - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AA4p
Nejnovější recepty
Jahodové carpaccio
Přidáno před 35 minutami
Jahodové košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 17 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 4 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 5 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 6 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 6 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 7 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 7 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 7 hodinami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 8 hodinami
Tématické fráze:
koláč na crispu,
co je funkce crisp,
koláč na crisp talíři,
koláč crisp,
listové těsto mikrovlnka,
koláč z mw,
listove testo crisp,
recepty crisp,
recept na jidlo/crisp,
listové těsto v mikrovlnce,
koláč funkce crisp,
kolac na crisp,
švestkový koláč crisp,
crisp kolac,
crisp listové testo,
talíř na koláč,
jahodový koláč na crispu,
zapékání do listového těsta,
crisp talíř na koláč,
listový koláč
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
pomeranče,
pudinkový prášek,
mléko,
lupínky mandlové,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
cukr dia,
rozinky,
brusinky,
vejce
Komentáře (16)
Jana R: mám multifunkční MW která vaří, peče i v páře, s vlněním nebo bez nich. Ten pekáček nebo spíš talíř tomu říkaj, patří k funkci Crisp, která umožňuje propečení zdola i shora, jen si člověk musí navolit čas. Já se s tím taky teprve učím, ale už sí začínáme rozumět
Jedinečná patentovaná funkce Crisp slouží k tomu, aby jídla, jako například pizza, pečené kuře, hranolky, chléb nebo koláče, byly dokonale upečené."