Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 958 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,97 g |
| Tuky | 22,77 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všetky prísady dobre premiešame a zmesou potrieme žraločie chrbáty. Necháme aspoň 2 hod marinovať.
Krok 2: Potom grilujeme po oboch stranách asi 10 min.
Krok 3: Podávame s varenou brokolicou a zemiakmi.
Zveřejněno 29. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žraločí hřbety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNrz
Moje poznámka
Žraločí hřbety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNrz
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zázvorem
Přidáno před 22 minutami
Zapečené tortilly s tuňákem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Škvarkovka podle dědečka
Přidáno před 13 hodinami
Fofrová nivová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka s pudinkem
KoRaNiSaH před 29 minutami
Nejlepší špenát
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Fitulka před 1 hodinou
Pohanka s restovanou zeleninou
Fitulka před 1 hodinou
Středomořský rajčatový salát
Fitulka před 1 hodinou
Žitný chleba
jitka1963vlasim před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Fitulka před 2 hodinami
Cukrová poleva na perníky
Kaill před 3 hodinami
Kroupy s houbami a uzeným masem
Fitulka před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
ryby recepty,
recepty z ryb,
žralok recepty,
žralok recept,
žralok na grilu,
recepty na žraloka,
pokrmy ze žraloka,
recepty ryby,
recept na žraloka,
recepty žralok,
recepty z rýb žralok,
kuchařka žralok,
recept zralok,
žraločí recepty,
recepty ze žraloka,
jak uvařit žraloka,
recepty na ryby,
kuchařka ryby,
recepty-žralok,
žraločí maso
Suroviny:
hřbet žraločí,
šťáva pomerančová,
šťáva limetková,
víno bílé,
olej,
česnek,
pepř bílý,
majoránka,
sůl
Komentáře (1)