Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný žraločí steak

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 5. 2011 20:45

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 902 kJ / 694 kcal
Bílkoviny73,98 g
Tuky39,99 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 208 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,37 g
Sacharidy9,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MoreFamed

5. 7. 2013 22:48

Dnes jsem chtěl žraloka dělat, tak jsem ho předtím vycachtal v té marinádě, a musím uznat, že byl fakt vytuněný. :-* Hosté se ho napřed trochu báli, ačkoli už byl mrtvý a neměl zuby, ale pak uznali, že to byl vrcholný gurmánský zážitek celého grilování. :yes:

isindy isindy

1. 7. 2012 17:42

kobra

1. 7. 2012 17:08

Prosim tě jaká je ta rybí omáčka(výroba), kupovaná?dík

Merylas Merylas (moderátorka)

31. 5. 2011 14:17

Další hezký receptík:yes:

Dana61

30. 5. 2011 16:32

jééééžííííííš, to je zase nátřesk - parádní žraloček:yes::-D

chocolate chocolate

30. 5. 2011 12:42

Ivčo, tys musela být v minulém životě rybářka;-).Žraloka mám v mrazáku a tvoje marináda se mi moc líbí.

Kadlik Kadlik

30. 5. 2011 10:31

tohle je krásnější jak loňský ročník Plájboje v kůži vázaný!!!!:-O:-O:-O:yes::yes::yes: Fakt moc pěkné...

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 5. 2011 10:06

jojo,to je pokoukáníčko;-):-pa lákadlo zároveň;-)+1:yes:

srettka

30. 5. 2011 08:11

teda ta se do těch ryb ale pustila ta indiánka jedna...to je uplná jodová bariéra;-) aby si jeden hlídal i rybky v akváriu, kdyby jí došel matroš:-))
ale žraloka teda taky můžu:-p a ty ho máš náramně vytuněnýho:-p:yes::yes:
mi napadlo...mám taky na mrazu dva žraločí fláky, tak to průbnu, ale odstředěný ústřice doma nemám, jinak bych to všecko dala dohromady;-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

30. 5. 2011 07:36

Má to úžasnou barvičku :-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 5. 2011 07:12

Krásně udělaná"rybka":-*Nepohrdla bych:-p+:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 5. 2011 21:30

isindy: tak bezva, :-K:-):-)já ho zkusím tedy podle Tebe, jukala jsem v pátek v Globusu na něj, ale bála jsem se ho vzít, tak ted jsi mne potěšila a díky moc:-K:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 5. 2011 21:30

isindy: tak bezva, :-K:-):-)já ho zkusím tedy podle Tebe, jukala jsem v pátek v Globusu na něj, ale bála jsem se ho vzít, tak ted jsi mne potěšila a díky moc:-K:-K

isindy isindy

29. 5. 2011 21:26

varilamyskakasicku: byl super, mastný jen od trochy toho oleje na pánvi :-)

Bibinka Bibinka

29. 5. 2011 21:10

Isi, ty už taky nevíš, jakou rybičku udělat a tak rovnou žraloka si dáš, je fakt, že z té marinády bude dobrej a možná ani nebude tak mastnej. Dávám ti 3.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na žralok steak zraloci steak steak ze žraloka žralok steak recepty zralok steak žralok na grilu žralok steak recept recepty steak ze žraloka steik ze žraloka zraloci steik zraloci steak recept žralok recept žraločí steak na grilu steak žralok steak ze zraloka recept recept na zraloka žralok recepty steaky ze žraloka jak udelat zraloka žraločí maso recept

Suroviny: steak žraločí, olej olivový, šťáva citronová, omáčka sojová, omáčka chilli, omáčka rybí, kůra citronová, zázvor sušený, olej

TopRecepty.cz

Marinovaný žraločí steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oAQX