Červené zelí s masem upečené v troubě
Pečené maso se zelím je u nás velmi oblíbeným pokrmem. O jednoduchosti přípravy tradičního jídla vás přesvědčí tento recept. Maso spolu se zelím pečeme v jednom pekáčku. Jako příloha je vhodný třeba bramborový knedlík nebo vařené brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené zelí s masem upečené v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx4l
Moje poznámka
Červené zelí s masem upečené v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx4l
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 5 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 7 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 10 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 11 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 12 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 16 hodinami
Tématické fráze:
červené zelí recept,
červené zelí,
cervene zeli na sladko,
červené zelí recepty,
recepty červené zelí,
recept červené zelí,
zelí v troubě,
recept na červené zelí,
zelí pečené v troubě,
pečené zelí s masem,
nakládané červené zelí,
jaké maso k červenému zelí,
jaké maso k zelí,
zeli s masem,
zelí recepty,
zelí červené,
zelí,
zeli s masem,
pečené maso v troubě,
recepty z cerveneho zeli
Suroviny:
zelí sterilované červené,
maso vepřové,
česnek,
cibule,
slanina anglická,
olej,
koření na vepřové maso
Komentáře (18)