Bruschette s pecorinem a vlašskými ořechy

toscana Kuchařka: toscana

Předkrmy 5 názorů

Suroviny

ciabatta nebo podobný chléb
olivový olej
sýr Pecorino nebo Fontina
vlašské ořechy
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky chleba krátce ponořte do oleje, opečte na pánvi nebo grilu.

  2. Plátky sýra nechte pomalu roztavit na pánvi nebo nad žhavými uhlíky v krbu. Položte na opečený chléb a posypte nasekanými jádry ořechů, lehce přimáčkněte širokým nožem nebo plochou vařečkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Bruschette s pecorinem a vlašskými ořechy

Tématické fráze: co s vlašskými ořechy vlašské ořechy wikipedie pecorinem chléb s pecorinem chléb s vlašskými ořechy dort s vlaskymi ořechy wikipedie bruschettky chleb s vlasskymi orechy recept pomazánky na bruschettky cukrovi uhiky orehove co s vlasskyma orechama co je to pecorinem recept na chleba s vlašskými ořechy recepty s pecorinem salát s pecorinem bruschette chleba recept s vlašskými ořechy

Zapomněl/a jsem heslo