Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 899 kJ / 2 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,75 g |
Tuky | 144,00 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 328,50 g |
Postup přípravy
Na rozdíl od ovocného páje je tenhle jablkový skvělý teplý.
Zveřejněno 9. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový páj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWjG
Moje poznámka
Jablkový páj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWjG
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 16 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jablkový paj,
ovocny paj,
páj s jablky,
ovocná páj,
jablkový páj recept,
těsto na páj,
jablkové pečení,
jablková paj,
recept na jablkový páj,
páje recept,
recept jablkový páj,
linecký páj,
jablkový koláč paj,
paj.cz,
jablecny paj,
recept na paje,
páj jablkový,
jablkový paj,
vepřový páj,
mail paj.be loc:cz
Suroviny:
mouka hladká,
ceres soft,
voda,
sůl,
jablko,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
koření hřebíček
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.