"Minutkový" vepřový řízek speciál
Patří vepřové řízky k vašim oblíbeným jídlům? Aby se rozplývaly na jazyku, je potřeba víc než jen koupit maso, obalit v trojobalu a osmažit. Pokud toužíte po měkoučkých a šťavnatých řízcích, zkuste postup v našem receptu, kterým se řídily už naše babičky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím, že řízky nejsou nic neznámého. Ale když se nám podaří uříznout hezký plát tak, že zařízneme do masa cca 3 cm, nedořízneme a druhý plát stejně široký uřízneme dokonce, rozklepeme do stran, máme řízek na celý talíř. Já dělávám řízky z krkovice, ale připravený z kýty a jen na másle chutná jako“vídeňský“a lehounce potřený pepřovou omáčkou je krásně křehký a šťavnatý.
Přílohu jsem dělala podobnou, co zde má uvedenou Marishttp://www.toprecepty.cz/recept/15310-dynovo-bramb...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2014 10:26
22. 2. 2014 10:06
22. 2. 2014 10:03
22. 2. 2014 00:49
Lídl a jiné rádoby obchodní řetězce nenavštěvuji ten pepř tu omáčku ani nevyděl je to jedna velká chemie ani bych se tím nechlubyl.Jinač hrachová kaše a řízek to musí být dobrý.A máslo kupujete taky v Lídlu ??? no to bych se už bál o svoje zdraví.Nic ve zlém tohle je u mě skrytá reklama a to je špatné a nebo jste hrdá na to že doma krmíte rodimu ečkama jedno s toho to bude.Jestli by jste chtěla více info ozvěte se rád vám je pošlu a ne jen o lídlu. A ještě jedna rada jak se dá udělat česneková pasta .to se namačká oloupaný česnek a prolisuje se, potom se utře se solí a můžete potřít řízky a obalit v trojobalu je to taky dobrý a vím co jsem do toho dal Přeji příjemný zbytek života
21. 2. 2014 14:50
21. 2. 2014 14:40
27. 10. 2013 17:53
27. 10. 2013 17:33
27. 10. 2013 17:30
Neuro...kdybych věděla,jak se pepřová omáčka dělá,tak ji nebudu kupovat v Lidlu,ale vyrobím si ji sama Kdyby byla zakoupena v Kauflandu,nebo jiném marketu,tak opět uvedu v jakém
U svýcn receptů mám ve zvyku uvádět ve kterém obchodě jsem méně známější suroviny nakoupila a uživatelé,kteří pročítají pozorně recept včetně popisků pod fotkama se dozvědí dokonce i tu zanačku,kterou jsem použila. Nakonec i méně chápavý čtenář v surovinách tu poznámku"viz foto"vidí a pokud má zájem o recept a né o zbytečné prudění,tak se podívá
Když si budete připravovat řízek,klidně tam"plácněte"nastrouhaný křen promíchaný s trochou povoleného másla,pak zabalte do závitku,obalte v trojobalu a pozvolna smažte.Bude to také velice chutná varianta řízku
Rcepty,které jsou tady vkládané jsou pro inspiraci druhým a je už pak na každám,jak a s čím si to dále připravíNěkomu chutná chleba s máslem a posypaný nasekanou pažitkou,někomu chutná máslem namazaný chleba posypaný moučkovým cukremKolik lidí,tolik chutí
Děkuji Vám za čas,který jste věnoval/a na přečtení receptu i za napsané komentáře
Nikina:Že Tě to Nikouši bereCo víš,třeba musí doma držet hubuNejspíš by po ní dostal,kdyby ji otevřel
27. 10. 2013 13:38
27. 10. 2013 13:11
27. 10. 2013 13:02
19. 1. 2013 21:06
17. 1. 2013 00:32
U nás v Argentině ještě i dnes.
A hovězí, žádná vepřová kýta a v jedném kuse.
Proč krájíte řízek tak tlustě?
Když je tak 5-7 mm, není třeba nic naklepávat a je šťavnatější.
6. 1. 2013 14:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 33 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smažený vepřový řízek pohlreich vepřový řízek v trojobalu vepřový řízek vídeňský řízek podle pohlreicha smažený řízek vepřový v trojobalu jak správně smažit řízky jak správně smažit řízek jak ohřát řízek jak ohřát řízky rizek podle pohlreicha smažený vepřový řízek na másle veprove rizky v trojobalu trojobal na řízek vídenský vepřový řízek vepřový řízek na másle jak ohrat smazeny rizek řízek pro žlučníkáře trojobal na řízky jak nejlepe ohrat rizky jak nejlépe smažit řízky
Suroviny: kýta vepřová, sůl, česnek sušený, máslo, mouka hladká, vejce, strouhanka
"Minutkový" vepřový řízek speciál
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoWJ
84 názorů