Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Atajef - plnene arabske livanecky

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

15. 11. 2012 20:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 064 kJ / 5 513 kcal
Bílkoviny174,80 g
Tuky202,10 g
Vláknina42,80 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy727,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 hrnek = 200 ml

Na smazeni lze pouzit formu na volska oka o prumeru 10 cm.

Plnene livanecky je mozne pred smazenim ci pecenim skladovat v mrazaku a dle potreby kdykoliv pouzit. Pred konecnou upravou se nerozmrazuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

15. 11. 2012 20:19

Úžasné...:yes:

mtvrdikova mtvrdikova

15. 11. 2012 20:19

No to je nádhera, brzy vyzkouším:-K:-K:-K už se na to těším!!!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: livanecky politi cuketové náplně do pita chleba silikonová forma na lívanečky - recepty arabske buchty recepty z jinych zemi recept na arabské dobroty z jinych zemi recepty testo na livanecky ababske kroupy livanecký

Suroviny: mouka hladká, mléko, voda, cukr, droždí sušené, prášek do pečiva, ořechy vlašské, cukr, skořice, tvaroh, žloutek, cukr vanilkový, cukr, mléko, sirup javorový

TopRecepty.cz

Atajef - plnene arabske livanecky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7qX