Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosom obalované štangle /rezy/

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 11. 2012 22:30

Suroviny

Porce: cca 40 ks.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie43 648 kJ / 10 432 kcal
Bílkoviny115,43 g
Tuky511,83 g
Vláknina57,30 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 611 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy1 312,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V prípade, že poleva nie je dosť teplá, znova ju dáme na oheň zriediť. /teplom sa roztopí/. Ak jej už máme ku koncu málo, pomáhame si lyžicou, ktorou oblievame na vidličke nastoknutý obdĺžnik. Kto chce, môže robiť aj kocky. Podľa mňa, sú obdĺžniky úhľadnejšie.

Recept mám 100 rokov v mojej písanke, robila ho už moja mama, tak že pôvod nepoznám.

Keď ich budem k Vianociam piecť, pridám fotku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Klara Klara

4. 12. 2017 23:00

Magdalenka, tiež dávam menej cukru a úpoužívam tiež margarin Palmarin, alebo aj Palmelu. Som rada, že chutilo. Máme ho radi aj my.

magdalenka magdalenka

4. 12. 2017 21:17

Zdravím Klárika, piekla som - pridávam foto. Len som ubrala cukor z cesta, zdalo sa mi to veľa. Ale každý máme iné chute, bolo by to veľmi sladké pre nás. Pozri na recept, ty dávaš toľko, ako je uvedené v recepte?
Je to rýchly a dobrý múčnik, ani nie je drahý - použila som margarín, nie maslo. Chutilo aj návšteve, aj si odniesli výslužku.
Maj sa krásne!

Klara Klara

1. 12. 2017 10:09

Magdalenka, ja pečiem v hlbokom plechu , rozmery cca 39x29 cm. Nech sa Ti darí

magdalenka magdalenka

1. 12. 2017 08:46

Ahoj Klárika, nenašla som svoj recept, preto by som chcela piecť podľa teba. Prosím ťa, na akom plechu toto pečieš? Aké má rozmery? Vďaka!

eva hubova eva hubova

1. 6. 2015 10:33

Tyčinky byly dobré:-p:yes:

tejaja tejaja

19. 11. 2012 21:34

U nás na východe sa to tiež takto volá - kokosové ježe;-)

magdalenka magdalenka

19. 11. 2012 20:26

Aj ja ho mám 100 rokov v zošite, tiež ho piekla moja mamka, ale volali sme to kokosové ježe. :yes: bol to obľúbený múčnik v mojom detstve.

Jitkas

19. 11. 2012 20:15

Tak toto se u nas delavalo z kupovaneho perniku na strouhani.Byla to pochoutka neuveritelna.

maiva maiva

19. 11. 2012 19:52

Tak vidím kokosové cukrovíčko:-p+:-p co jsme se Klárko bavily? Super, určitě vyzkouším na vánoce, bude změna:-DJe moc dobře, že jsi vytáhla ze stoleté písanky:-D:-D:yes:díky za receptík.Už se těším na pečení:yes:
A výraz štangle, se u nás taky používá;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 11. 2012 00:30

:-p:-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kokosové štangličky kokosove stangle kokosovy obalovany kolac kokosové obaľované rezy obalované kokosové řezy řezy obalované v čokoládě kostky obalované v kokosu kokosovy kolac obalovany rezy obalovane v kakaove poleve a v kokosu cukroví obalované v kokosu kolac obalovany kokosom stanglicky obalovane v kokosu obalované kostky kocky obalovane v kokose čokoládové kostky obalované v kokosu kokosove jeze kokosové řezy obalované kokosove kocky medove rezy s kokosom kokosové ježe medové těsto

Suroviny: cukr moučkový, máslo, vejce, med, prášek do pečiva, mléko, mouka hrubá, cukr moučkový, mléko, kakao, máslo, moučka kokosová

TopRecepty.cz

Kokosom obalované štangle /rezy/

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9YvJ