Žralok na prudko s bramborovou kaší
Suroviny pro 2
2
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2022 15:00
casino: Pokiaľ nemáte na obale nič o mrazení napísané, tak ryba bola určite mrazená na pevnine, a je teda potenciálnym rizikom. Ryby mrazené na mori to na obale majú vždy napísané.
16. 1. 2022 14:05
tejaja:
Díky za radu (a nemyslím to ironicky)
Nasadil jsem si všechny brýle a ani přes lupu jsem se na kilovém balení nedobral místa zamražení.
Snad by se dalo usuzovat z toho, že treska byla ulovena v Beringově moři, ale čertví kde ji glazovali vodou a mrazili
16. 1. 2022 13:31
casino: Pokiaľ kupujete akékoľvek mrazené ryby, kupujte tie, ktoré sú mrazené na lodi. Tie nie sú dopované vodou. Je to na obale napísané, že ryba bola mrazená na mori.
16. 1. 2022 12:55
hospodyne: To je super, ale bohužel v paneláku nepraktikovatelné!
16. 1. 2022 12:40
Dajda: také to tak máme. Navíc u nás stále existuje " šátečkové hospodářství" : přinesl jsem ti štiku a potřebuji kýbl brambor
16. 1. 2022 11:34
casino: Doporučuji čerstvé ryby z Lidlu, pokud ho máte někde po ruce. Zmrazené už prakticky nedělám, rozmazlila jsem se čerstvými. V Lidlu jsou zatavené, takže nějakou dobu vydrží. Top je pro mě duhový (lososový) pstruh - chutí podoben lososu, ale méně tučný.
16. 1. 2022 11:14
Dajda:
Před časem na mě felčaři udělali bububu tak se programově cpu mořskými rybami...
Začal jsem nešťastně MRAŽENÝM tuňákem Skončil neslavně, ale u nás se nevyhodí ani ň - psovi chutnalo
Dále mražená treska (či čo to bolo), ta se dala jenom vařit, páč to bylo samá voda z části byla rybí polévka a z části rybí salát alá krab byl OK
Včéééra byl čerstvý pstruh (sladkovodní jen sůl + kmín na másle. Podařil se, nepřepekl jsem ho
Včéééra večer mi doručili 500g chlazeného pangasia, tak bude dnes pomoučený a ovoněný česnekem... a zítra asi jen tak s kmínem...
***
OT
No, hodnotit někoho podle nicku je zavádějící a může být i zavánějící, že
Před časem na mě felčaři udělali bububu tak se programově cpu mořskými rybami...
Začal jsem nešťastně MRAŽENÝM tuňákem Skončil neslavně, ale u nás se nevyhodí ani ň - psovi chutnalo
Dále mražená treska (či čo to bolo), ta se dala jenom vařit, páč to bylo samá voda z části byla rybí polévka a z části rybí salát alá krab byl OK
Včéééra byl čerstvý pstruh (sladkovodní jen sůl + kmín na másle. Podařil se, nepřepekl jsem ho
Včéééra večer mi doručili 500g chlazeného pangasia, tak bude dnes pomoučený a ovoněný česnekem... a zítra asi jen tak s kmínem...
***
OT
No, hodnotit někoho podle nicku je zavádějící a může být i zavánějící, že
16. 1. 2022 08:12
casino: Teď je to to velká móda kritizovat používání podravky a podobných dochucovadel. Fakt je, že člověk by to s nimi neměl přehánět, ale heslo všeho s mírou platí prakticky pro všechno. Na druhé straně před těmi deseti roky, kdy sem byl recept vložen, to nervalo žíly téměř nikomu.
elenaCZ: A proč se nemá na ryby dávat koření? Ve Středomoří by Vám žraloka okořenili přinejmenším rozmarýnem a česnekem. A podravku v tomto receptu na rybu nikdo nedává, autorka připouští jen trošku vegety v zelenině, měla byste si ho přečíst pozorněji!
Víte, nick elena, který jste si zvolila, je velmi noblesní, ale k Vám se nehodí - výrazy, které používáte, svědčí o naprostém opaku. Přijde Vám normální přihlásit se na kuchařský web, vybrat si pár receptů a snažit se je shodit? Neshazujete spíše sama sebe? Ostatně taky bych se zeptala, jakou specialitou se kromě kousavých komentářů pochlubíte Vy sama?
P.S. Plněné pomeranče umím a do buřtguláše dávám mléko.
elenaCZ: A proč se nemá na ryby dávat koření? Ve Středomoří by Vám žraloka okořenili přinejmenším rozmarýnem a česnekem. A podravku v tomto receptu na rybu nikdo nedává, autorka připouští jen trošku vegety v zelenině, měla byste si ho přečíst pozorněji!
Víte, nick elena, který jste si zvolila, je velmi noblesní, ale k Vám se nehodí - výrazy, které používáte, svědčí o naprostém opaku. Přijde Vám normální přihlásit se na kuchařský web, vybrat si pár receptů a snažit se je shodit? Neshazujete spíše sama sebe? Ostatně taky bych se zeptala, jakou specialitou se kromě kousavých komentářů pochlubíte Vy sama?
P.S. Plněné pomeranče umím a do buřtguláše dávám mléko.
15. 1. 2022 20:52
elenaCZ:
No, pokud Podravka JE hnus, pak já jsem hnusák ale žíly mi to nerve
Edit
Žraloka mám nejraději narychlo, jen přiměřeně osoleného, nepatrně opepřeného a kmín mi také nevadí...
No, pokud Podravka JE hnus, pak já jsem hnusák ale žíly mi to nerve
Edit
Žraloka mám nejraději narychlo, jen přiměřeně osoleného, nepatrně opepřeného a kmín mi také nevadí...
15. 1. 2022 19:38
MoniqueLaMutti: ten steak má zůstat přírodní co nejvíc, ne pokydanej kořením, Podravkou atd...
15. 1. 2022 19:38
MoniqueLaMutti: Se snad může vyjádřit každý a ne jen ti, co sem dávají plněný pomeranče a dávají smetanu do buřtguláše atd. ne??
Ano dávat někam Podravku JE hnus, to má paní pravdu.
Ano dávat někam Podravku JE hnus, to má paní pravdu.
24. 8. 2014 17:08
Kajča: no hlavně že Vy máte madam "registrovaná" hodně receptů, na které bychom se mohli podívat radši ne, že?
17. 6. 2013 19:38
Hlavně toto je šplichta největšího kalibru, to teda tleskám slečno chytrá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: recept žralok recept na přípravu žraloka žralok na másle příprava žraloka recept připrava žraloka recept na žraloka žralok recept recepty ze žraloka žralok příprava mrazeny zralok žralok mražený recept žralok na kmine pečený žralok recepty žralok žralok s bramborem recepty žralok vanočni žralok recepty žralok na talíři recepty na přípravu žraloka ryba na prudko
Suroviny: filet ze žraloka, koření na ryby, máslo, kmín celý, mouka hladká, brambory, mléko, sůl, hrášek mražený, kukuřice mražená, citron
Žralok na prudko s bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKL9
13 názorů