Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 878 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,36 g |
Tuky | 23,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 24,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
Moje poznámka
Polévka z petrželové natě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER2l
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 24 minutami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 10 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 37 minutami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 1 hodinou
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 3 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 4 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Bublanina
veronika812 před 6 hodinami
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Zazie před 6 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 6 hodinami
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 7 hodinami
Tématické fráze:
petrželová nať,
zavařování hotových jídel,
maslova jiska,
nať z mrkve recepty,
nať z mrkve,
petrželové noky,
petrželová nát sušení,
nat petržele,
jak se dela jiška,
petrželová nať recept,
maslove noky do polevky,
petrželové recepty,
máslové noky,
kyselá polívka,
petrželová nať cena,
nat z petržele,
mrkev nat,
nát,
petrželová nať zpracovaní,
krupicový nok
Suroviny:
voda,
petrželka zelená,
libeček,
sůl,
květ muškátový,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
kyška,
mrkev,
vejce,
krupice,
květ muškátový,
sůl,
pepř
Komentáře (6)