Bratislavská podle Andy

Andy78 Kuchařka: Andy78

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

1 kg Vepřové maso (já použila necelé kilo plecka)
1 větší cibuli
Anglická slanina
zmrazená směs pod svičkovou
3 sladkokyselé okurky
rajský protlak
smetanu
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso necháme zatáhnout na oleji, osolíme, opepříme. Maso vyjmeme.

  2. Do výpeku dáme orestovat angl. slaninu s cibulkou.

  3. Přidáme mraženou směs pod svíčkovou, nastrouhanou kyselou okurku a rajský protlak.

  4. Vše promicháme, vrátíme maso a necháme dusit.

  5. Až je maso měkké (v tl.hrnci 25min), maso vyndáme, zeleninu rozmixujeme a dle potřeby zahustíme smetanou s moukou.

Poznámka

Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bratislavská podle Andy

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Bratislavská co?

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Já na tenhle způsob dělám taky, akorát, že nechávám zeleninu vcelku-nepasiruji:yes::yes::yes::yes: Bodík udělen;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: bratislavská hovězí pečeně bratislavská pečeně bratislavské plecko bratislavska plec bratislavské kuře hovezi po bratislavsku vepřová plec po bratislavsku kuře po bratislavsku bratislavská směs veprove plecko po bratislavsku bratislavská plec na smetaně bratislavské plecko top petr hradecký recepty videorecept na bratislavske veprove plecko krkovicka po bratislavsku plecko po bratislavsku recept na bratislavské rohlíčky recept bratislavská směs bratislavská pečeně videorecept vepřové bratislavské plecko

Zapomněl/a jsem heslo