Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bratislavská podle Andy

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 12. 2012 14:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra

8. 12. 2012 15:53

Bratislavská co?

jarda Kadic jarda Kadic

8. 12. 2012 14:50

Já na tenhle způsob dělám taky, akorát, že nechávám zeleninu vcelku-nepasiruji:yes::yes::yes::yes: Bodík udělen;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bratislavská hovězí pečeně bratislavská pečeně bratislavské plecko bratislavska plec bratislavské kuře hovezi po bratislavsku vepřová plec po bratislavsku kuře po bratislavsku bratislavská směs veprove plecko po bratislavsku bratislavská plec na smetaně bratislavské plecko top petr hradecký recepty videorecept na bratislavske veprove plecko krkovicka po bratislavsku plecko po bratislavsku recept na bratislavské rohlíčky recept bratislavská směs bratislavská pečeně videorecept vepřové bratislavské plecko

Suroviny: maso vepřové, cibule, slanina anglická, směs zeleninová pod svíčkovou, okurky sterilované, protlak rajčatový, smetana

TopRecepty.cz

Bratislavská podle Andy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K9nY