Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 164 kJ / 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,50 g |
Tuky | 71,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 14,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené bramborové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJqL
Moje poznámka
Zapečené bramborové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJqL
Nejnovější recepty
Guláš z václavek
Přidáno před 2 hodinami
Houbičky nakyselo
Přidáno před 5 hodinami
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Srnčí na víně s liškami
Přidáno před 9 hodinami
Frgál se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Celerová pomazánka
Přidáno 4. 10. 2025 12:25:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
suneno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 1 hodinou
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 2 hodinami
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 2 hodinami
Frgál se švestkami
jalamo před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Barunka1 před 3 hodinami
Guláš z vepřového masa s bramborami a houbami
hhoumrr99 před 3 hodinami
Rýžový nákyp
BobBeesheq před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečené noky se smetanou,
zapékané noky,
recept na domácí bramborové noky,
zapecene bramborové noky se žampiony,
domácí bramborové noky recept,
bramborove noky,
noky z bramborové kaše,
domácí bramborové noky,
zapecene noky se zampiony,
zapečené noky s rajčaty,
zapečené noky s rajčaty,
bramborové noky recept,
zapékané bramborové noky,
bramborové noky s lososem,
recept na domácí bramborový noky,
zapecene nocky,
zapečené nok,
noky,
bramborové noky recepty,
noky a rajčaty
Suroviny:
noky bramborové,
klobása,
smetana,
žampióny,
šunka,
sýr kozí,
sýr mozzarella,
koření na americké brambory,
olej olivový
Komentáře (3)