Asparagusovo-kapustová polévka s česnekovými krutony

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Polévky 5 názorů

Suroviny

1 balení čerstvého bílého chřestu(Asparagusu)
2 l kuřecího vývaru
10 růžiček kapusty
oříšek másla
sůl
mrkev
česnek
3 krajíce chleba na krutony
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce s kuřecím vývarem, ze kterého odebereme tuk – nejlépe, když vývar ztuhne, vložíme oloupaný a očištěný asparágus, který nakrájíme na špalíčky cca 1 – 2 cm dlouhé.

  2. Růžičky kapusty, oloupeme od starých lístků a překrojíme na polovinu.

  3. Lehce povaříme do změknutí a poté vložíme pro zjemnění oříšek másla.

  4. Na kostičky pokrájené krajíce chleba, zbavené kůrky opečeme na pánvi se směsí olivového oleje a utřeného stroužku česneku.

    Vzniklé křupavé krutony, vkládáme před přímou konzumací polévky.

Poznámka

Velmi dobrá - netradiční polévka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Asparagusovo-kapustová polévka s česnekovými krutony

Tématické fráze: krutony kapustová polévka česnekové krutony krutony do polevky krutony do polévky recept chlebové krutony co jsou krutony česnekový krém s krutony recept z kapustové růžičky krutony recept krutony z chleba polévka kapustová polévka z růžičky kapustove česnekové krutony recept chlebové krutony recept polévka s krutony asparakus recepty krutony-recept recept na krutony dobrá kapustová polévka

Zapomněl/a jsem heslo