Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 133 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,77 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 18,35 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 126,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ondráš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJY4
Moje poznámka
Vepřový ondráš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJY4
Nejnovější recepty
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 7 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 16 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno 5. 10. 2025 21:43:45
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno 5. 10. 2025 17:40:47
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno 5. 10. 2025 17:23:22
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno 5. 10. 2025 17:06:52
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 8 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 9 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 11 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 11 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 11 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 12 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 12 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 13 hodinami
Pomazánka z uzeného sýra a žervé
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřový řizek ondráš,
ondráš,
ondráš z vepřového masa,
ondras v troube,
ondráš s vepřového masa,
řizek ondraš,
ondráš recept,
ondráš z z vepřového masa,
ondraš v bramborovem,
ondras z panenky,
vepřové maso ondráš,
maso ondraš,
ondráš z vepřové panenky,
veprovy rizek ondraz,
ondráš z vepřového,
veřový ondráš,
zelný ondráš,
řízek ondráš v troube,
ondráš vepřový řízek,
ondráš s vepřovou panenkou
Suroviny:
řízek vepřový,
sůl,
pepř mletý,
olej,
brambory,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)