Bramborový knedlík s vejcem a uzeným

Ostatní Doba přípravy: 30 minut 1 názor

Ostatní Doba přípravy: 30 minut 1 názor

Suroviny 1 porce

150 g vařených bramborových knedlíků
100 g uzeného masa
1/2 menší cibule
sůl
mletý černý pepř
2 vejce
2 lžíce slunečnicového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Uvařené uzené maso pomeleme na masovém mlýnku. Polovinu menší cibule oloupeme, nakrájíme na drobno, knedlíky na malé kostičky.

  2. V teflonové pánvi na rozehřátém oleji usmažíme nakrájenou cibuli do růžova, přidáme mleté uzené maso, prohřejeme a poté přidáme nakrájené knedlíky.

  3. Promícháme a směs na pánvi opět prohřejeme.

  4. V misce rozšleháme vejce, osolíme a opepříme dle chuti a vlijeme do pánve. Směs mícháme tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.

Poznámka od kuchařky

Nejchutnější je maso obrané z uzených žeber.

Komentáře k receptu Bramborový knedlík s vejcem a uzeným

Tématické fráze: bramborový knedlík s vejci bramborové knedlíky s vejci bramborovy knedlik s vejcem zapečené bramborové knedlíky bramborové knedlíky zapečené s vejci knedlik s vejcem bramborové knedlíky s uzeným brambor knedlik s krutim masem zapečený bramborový knedlík bramborovy knedlik na panvi nejchutnější bramboroví knedlík knedlíky na cibluce s vejci bramborový knedlík s s vejci bramborovy/knedlik/s/vejci knedlik/s/vejcem/a/uzenym bramborovy knedlik vejci bramborový knedlík na cibulce s s vejci knedlík s vejci bramborové knedlíky s vejcem bramborový knedlík zapečený