Bramborový knedlík s vejcem a uzeným

JanaB1 Kuchařka: JanaB1

Doba přípravy: 30 minut 1 porce Ostatní 1 názor

Suroviny

150 g vařených bramborových knedlíků
100 g uzeného masa
1/2 menší cibule
sůl
mletý černý pepř
2 vejce
2 lžíce slunečnicového oleje
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Uvařené uzené maso pomeleme na masovém mlýnku. Polovinu menší cibule oloupeme, nakrájíme na drobno, knedlíky na malé kostičky.

  2. V teflonové pánvi na rozehřátém oleji usmažíme nakrájenou cibuli do růžova, přidáme mleté uzené maso, prohřejeme a poté přidáme nakrájené knedlíky.

  3. Promícháme a směs na pánvi opět prohřejeme.

  4. V misce rozšleháme vejce, osolíme a opepříme dle chuti a vlijeme do pánve. Směs mícháme tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.

Poznámka

Nejchutnější je maso obrané z uzených žeber.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 98 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborový knedlík s vejcem a uzeným

Tématické fráze: bramborový knedlík s vejci bramborové knedlíky s vejci bramborovy knedlik s vejcem bramborové knedlíky zapečené s vejci zapečené bramborové knedlíky knedlik s vejcem bramborové knedlíky s uzeným brambor knedlik s krutim masem zapečený bramborový knedlík bramborovy knedlik na panvi nejchutnější bramboroví knedlík bramborovy/knedlik/s/vejci knedlik/s/vejcem/a/uzenym bramborovy knedlik vejci bramborový knedlík na cibulce s s vejci knedlík s vejci bramborové knedlíky s vejcem bramborový knedlík zapečený knedlíky s vejci a rukolou špenás s uzenym a vejcem

Zapomněl/a jsem heslo