

Kokosové Raffaello řezy
Suroviny
- 2 vejce
- 1 hrnek moučkového cukru
- 1 hrnek mléka
- 1/2 hrnku oleje
- 1 prášek do pečiva
- 2 hrnky polohrubé mouky
- + 1 hrnek sušeného kokosu
- 1/2 hrnku cukru moučka
Postup přípravy receptu
Všechny suroviny smícháme a vylijeme na předem vymazaný a vysypaný plech.
Poté posypeme směsí kokosu a cukru po celé ploše.
Dáme péct na 170 stupňů 15-20 minut.
Ihned po upečení polijeme šlehačkou (nešleháme)
Po vychladnutí můžete polít čokoládovou polevou, kdo má rád. :)
Poznámka od kuchařky
Dezert je velice jednoduchý, rychlý a hlavně chutný :)
Recept mi poslala kamarádka cukrářka. Když jsem ho pekla poprvé, byl do hodiny pryč! A na přání rodiny jsem ho musela dělat druhý den znova :)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kokosové Raffaello řezy
-
super recept
akorát hlavní chyba je míchat vše naráz je lepší začít míchat vejce s cukrem potom přidat mouku a prášek do pečiva mléko olej
těsto se potom lépe upeče a krásně nadíchá
-
Těchto receptů je tu několik, ale konečně správný poměr surovin který nám vyhovuje :)) Moc děkujeme za recept, ukládám do oblíbených a přídávám
-
Úžasná mňamka
-
-
Výborný, nadýchaný a vláčný
díky za recept, posílám bodík
-
PinkyWoman: Sama jsem zkoušela obě varianty, bez oleje není špatná, ale je taková sušší
-
PinkyWoman: dělala jsem v pátek bez oleje a měla úspěch
-
SweetKiss: Myslíš, že bych mohla udělat tu buchtu bez oleje ?
-
SweetKiss: Už po několikáté si zapisuju tvůj recept do bločku
Zkoušela jsem už i americké cookies a byli skvělé !! Šup šup pridávej recepty, abych si je mohla rychle napsat !
Vaříš úžasně
-
Konečně nějaké kokosová buchta bez smetany!
-
...je tu několikrát a mně úspěšně míjí...dík za vložení a určitě ho vyzkouším...
-
INKA1: Bohužel jsem si toho nevšimla, ale i tak jsem se chtěla podělit právě o tento recept, protože si myslím, že tohle je jeden z mých nejlepších
Teda aspoň rodině chutná
-
Už jsem je párkrát dělala a jsou výborné.
-
Řezy raffaelo jsou na topkách už dávno.
, ale už jsem je dlouho nedělala, tak děkuji za připomenutí