Divoka Hilda / Wilde Hilde
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 220 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience společně rozmixujeme. Podáváme chlazené.
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoka Hilda / Wilde Hilde
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKGD
Moje poznámka
Divoka Hilda / Wilde Hilde
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKGD
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 5 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 8 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 14 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 23 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Tématické fráze:
divoká hylda,
cibulovy caj
Suroviny:
víno červené,
sirup,
Komentáře (2)