Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí s houbami a s tvarůžky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 285 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 240 min

285 min (45 min příprava + 240 min tepelná úprava)

11. 6. 2013 10:49

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 430 kJ / 1 059 kcal
Bílkoviny138,45 g
Tuky51,49 g
Vláknina1,28 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,60 g
Sacharidy10,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 7. 2013 15:16

Tak tohle mi uniklo a vypadá to:-p:-p:-p báječně:yes:

danielle72 danielle72

12. 6. 2013 18:47

Nádhera, syrečky jsou u nás jako doma:-K a krásná fotka:yes::yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

12. 6. 2013 18:33

magdalenka: děkuji za bodík:-K:-K a rovněž děkuji všem ostatním, kteří si recept alespoň přečetli a zkuste alespoň kousek tvarůžku třeba do zelňačky nebo do něčeho chuťově bohatého. Díky:-*

magdalenka magdalenka

12. 6. 2013 16:43

rozmarynaH: Ja som sa k syrečkom dopracovala tiež až dávno po vydaji, pretože až potom mi ich manžel dal ochutnať. Odvtedy ich mám rada len tak, aj nakladané, alebo vysmažené. Tvoja netradičná kombinácia surovín v recepte mi príde veľmi zaujímavá.:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

12. 6. 2013 15:46

maris: já jím tvarůžky asi tak rok. Vždycky jsem si myslela, že je to něco mimořádně odporného:-D:-D Jednou jsem je z čisté rozmařilosti koupila a ejhle, oni nebyly smaradlavé a chuť měly naprosto delikátní. Od té doby je kupuji pravidelně a konzumujeme je na studeno a občas i na vaření. Jsou báječné:-p:-p
Díky za bodík:-K:-K

maris maris

12. 6. 2013 10:08

U nás jíme tvarůžky jen na studeno, ale tohle stojí za vyzkoušení:-p:-):yes:+

rozmarynaH rozmarynaH

12. 6. 2013 09:44

Suslajda díky:-K:-K, Senky dík:-K:-K

rozmarynaH rozmarynaH

12. 6. 2013 09:42

1974andrea: Po tvarůžkách tam není žádná čichová stopa a chuťová jen jako po kvalitním sýru (můžeš nahradit třeba gruyerem, ten mám také ráda), ale opravdu není dominantní. Děkuji za komentář:-K:-K

1974andrea 1974andrea

12. 6. 2013 09:01

Marci, u nás teda tvargle moc nejedou, ale tady by mi asi nevadily. Máš to moc hezké:yes:

suslajda suslajda

12. 6. 2013 07:46

Tak to nemůže být vůbec špatné tvarůžky mám moc ráda stojí za vyzkoušení:yes::yes:+10

senky senky

12. 6. 2013 07:42

Hmm... to nemusí být špatné:yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

11. 6. 2013 21:29

dzungila: díky:-K:-K

dzungila

11. 6. 2013 21:15

Moc se mi líbí tahle netradiční kombinace.:-O:-p Ukládám a boduju.:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

11. 6. 2013 19:30

Colombo65: díky;-);-)

Colombo65 Colombo65

11. 6. 2013 18:52

Krása;-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na houbách hovězí na houbách a tvarůžky recept hovezi na houbach recept na hovězí na houbách zmrazene tvaruzky omáčka z tvarůžků recept - hovězí na houbach hovezi maso a tvaruzky vysmažené tvarůžky hovezí roštěna s tvarůžky hovězí s tvarůžkama recepty z tvarůžků a hovězího masa

Suroviny: maso hovězí, špek, houby, sýr tvarůžky kulaté, celer řapíkatý, cibulka, česnek, sůl, pepř, kmín celý, mouka hladká, vývar

TopRecepty.cz

Hovězí s houbami a s tvarůžky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgmz