Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízovo-jostový džem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 7. 2013 18:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 568 kJ / 4 677 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky3,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 140,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 8. 2013 09:25

tejaja: Asi ne!! Dostala jsem jí plnou mísu!:-). Možná, jak kde.;-)

tejaja tejaja

31. 8. 2013 08:21

rozmarynaH: to nie je černý rybíz, to je josta;-)


Jana Remkova:Janka, dobrý nápad, len už josta je dávno fuč ;-) Ďakujem za fotku ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 8. 2013 19:07

Terezko, dovolila jsem si přidat foto-tentokrát je to josta se švestkami. Já mám malinko jiný postup, ale věřím, že to nebude vadit. :-)

rozmarynaH rozmarynaH

9. 7. 2013 10:00

Jóó, černý rybíz, to je dobrůtka a těch vitamínů:-*:yes::yes:

tejaja tejaja

9. 7. 2013 07:22

Bibinka: Janinka, josta rodí tak ako ríbezle, od 2-3 roku, a najväčšiu úrodu máš na 2-3-ročnom dreve. Takže strašie konáriky nemilosrdne odrezať ;-) Na rozdiel od ríbezlí ale nedozrieva naraz, bobule dozrievajú postupne, takže stále oberáš tie čierne, dozreté ;-)

Bibinka Bibinka

8. 7. 2013 21:06

tejaja: Terezko, na zahradě mám obé, ještě to není úplně zralé a jsou to dost mladé keříky, tak toho asi nebudu mít dost na marmeládu, musím nějaký ten rok počkat a pak jí udělám. Chuť josty mám ráda a 4.bodíka dávám už teď:yes:

magdalenka magdalenka

8. 7. 2013 20:25

Danielka, mne švagriná na jeseň odstrihla z kríka josty prútiky, strčila ich do kýbla s vodou. Po pár dňoch vyrašili korienky - tam v tej vode. V tej fáze som ich preniesla k sebe do záhrady a zasadila. Na jeseň vyrašili nové listy, všetky sa ujali. Úplne bez problémov.

tejaja tejaja

8. 7. 2013 20:20

danielle72: Danielka, nezháňaj kríček, ale nech ti niekto, kto jostu má, odreže zopár tohtoročných mladých výhonkov, asi 30 cm dlhých. Strč do zeme asi 20 cm a polievaj a polievaj...na jar ti to krásne vypuká a ďalší rok oberáš ;-)

tejaja tejaja

8. 7. 2013 20:18

Zuzka: Zuzanka, tak už potom len poprosiť známych, ak majú v záhradke;-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 7. 2013 20:17

Jéé, to je fajné!! Já mám zrovna udělaný rybízovo-angreštový. Miluji dobu zavařování;-)

Zuzka

8. 7. 2013 20:15

Noo, zahrádku právě nemáme, jinak by tam josta jistě byla :-( je to výborné ovoce v koláči, doma milujeme angrešt i rybíz, ale josta je josta :-)

danielle72 danielle72

8. 7. 2013 20:07

tejaja: Děkuji, Terezko, už jsem si to našla ;-) To musí být dobré, to věřím. Že bych tedy na jaře sehnala keříček, aby se u nás taky zabydlela....?

tejaja tejaja

8. 7. 2013 20:05

danielle72: Danielka, josta je kríženec egreša a čiernej ríbezle. Je to neskutočne zdravé a chutné ovocie. ;-)

tejaja tejaja

8. 7. 2013 20:04

Ivana Ch: :-O Ja toto nemôžem...keď sú zrelé jahody, nie je ešte josta, je zelená, keď dozrieva josta, jahôd už dávno niet :-D

tejaja tejaja

8. 7. 2013 20:03

Zuzka:V obchodoch som ešte nevidela, ale nemáš záhradku? To by si si ju potom mohla nasadiť;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: josta recepty josta zavařování kompot z josty marmelada z josty zavařování josty jostový kompot dzem z josty josta džem rybízovo jablečný džem marmeláda z josty recept rybízovo jahodová marmeláda josta kompot zavařování josta marmeláda z josty a rybízu recept na kompoty z josty jostový koláč recept na zavařování josty josta - džem rybízovo třešnova marmelada rybízovo-angreštový dzem

Suroviny: šťáva rybízová, cukr, josta

TopRecepty.cz

Rybízovo-jostový džem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8zRr