Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 787 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,12 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 7,12 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,69 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2013 20:12
10. 7. 2013 17:59
10. 7. 2013 17:34
10. 7. 2013 16:51
10. 7. 2013 16:34
10. 7. 2013 14:02
10. 7. 2013 12:06
10. 7. 2013 12:03
10. 7. 2013 09:22
10. 7. 2013 08:30
10. 7. 2013 08:09
9. 7. 2013 21:42
9. 7. 2013 19:30
9. 7. 2013 19:25
9. 7. 2013 19:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 41 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 51 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 56 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je nezbytné přidat do velikonoční hlavičky? Jaké maso a bylinky na nádivku použít, aby skvěle chutnala
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Jak chutně připravit hlávkový salát. Oblíbená listová zelenina nás příjemně zasytí
Další recepty
Tématické fráze: hejk hejk recept hejk na másle hejk recepty hejk na panvi hejk filety recepty hejk ryba hejk recepty ryba hejk mořská štika hejk - recepty hejk mořský recept na hejka hejk filet recepty mořská štika hejk recepty mořská štika hejk recept příprava ryby hejk hejk filety recept hejk příprava ryba na česneku cibule víno tymián jak péct hejka
Suroviny: hejk, olej olivový, máslo, sůl, pepř, kmín drcený, šťáva citronová, cibule, česnek, mouka hladká, víno bílé, voda, sůl, tymián čerstvý, máslo
Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyQr
20 názorů